Overige Informatie

Extra  diensten

Met de extra diensten wil Janssen van Dijke fysiotherapeuten werken aan een service die de zorg van patiënten/ cliënten ten goede komt. Dit is mogelijk doordat de partners waarmee wij samenwerken, onze toets der kritiek hebben doorstaan. Wij willen door de samenwerkingsverbanden aan te gaan, komen tot een multidisciplinaire aanpak.

Samenwerking

Goede samenwerkingsafspraken leiden tot, doeltreffendheid en doelmatigheid.  Meerdere disciplines op elkaar laten afstemmen werkt binnen de hulpverlening kwaliteit verbeterend.  Binnen  de multidisciplinaire aanpak zijn dan ook afspraken over overleg en wijze van communiceren gemaakt. Ook is afgesproken hoe we elkaars behandeling zo mogelijk op elkaar...Lees verder

Zorgverzekeraars

Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij een overeenkomst om samen te werken m.b.t. fysiotherapeutische zorg. Als praktijk kunnen wij ons vinden in hun visie op zorg. Dit is voor ons een reden geweest om met hen een overeenkomst te willen aangaan. Wij gaan er dan ook vanuit dat de samenwerkingsrelatie de zorg voor u alleen ten goede zal komen.

(Voor de zorgverzekeraars waarmee wij een contract hebben afgesloten klik hier.)

Klachtenregeling

Indien u een klacht heeft, is dit altijd vervelend. Meestal kan, als u uw klacht kenbaar maakt bij ons, een passende oplossing worden gevonden. Voor meer informatie over onze klachtenregeling kan u hier terecht.