Update: maatregelen mbt het coronavirus

Om een veilige omgeving voor onze patiënten te creëren en verdere verspreiding en besmetting te voorkomen, hebben wij onze maatregelen in verband met het coronavirus aangescherpt. Voor individuele fysiotherapie kun je gewoon nog bij ons terecht. Van maandag 16 maart tot maandag 6 april zullen wij echter geen groepsfysiotherapie meer aanbieden. Onder groepsfysiotherapie vallen onder andere de diverse beweegprogramma’s, medische fitness en ZwangerFit die plaatsvinden in onze oefenzaal.

 

Je afspraak met de fysiotherapeut kan doorgaan:

  • als je geen last hebt van acute luchtwegklachten, zoals neusverkouden en hoesten, en koorts.
  • als je geen contact hebt gehad met iemand die (mogelijk) besmet is met het coronavirus.

 

Alle maatregelen op een rij:

  • wij zullen de stoelen in de wachtkamer meer uit elkaar zetten of je verzoeken om op een andere plek in of buiten onze praktijk te wachten.
  • onze medewerkers geven geen handen meer.
  • onze medewerkers wassen / desinfecteren hun handen na ieder fysiek patiëntcontact.
  • onze medewerkers zullen tijdens consulten ook extra alert zijn op de gezondheidssituatie van patiënten.
  • onze praktijk wordt extra vaak ontsmet, denk aan de ontvangstbalie, toiletten, deurklinken, bureaus, behandeltafels, oefenzaal en trainingsapparatuur.
  • medewerkers die koorts en luchtwegklachten hebben of contact hebben gehad met iemand die (mogelijk) besmet is, komen uiteraard ook niet naar de praktijk.

 

Ben je ziek of durf je niet te komen?

Zeg je afspraak dan af en neem daarvoor zo spoedig mogelijk telefonisch contact op met onze praktijk op 0314 – 625 150. Bel ook bij twijfel naar onze praktijk! We kunnen als je dat wenst een telefonisch consult inplannen, zodat fysiek contact niet nodig is en wij je toch kunnen helpen.

 

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot 6 april 2020. Als er iets aan de situatie verandert, zullen we een update geven op onze website. Hierdoor kunnen wij de zorg blijven bieden die nodig is en beperken we de kans op verspreiding en besmetting. Alvast bedankt voor je begrip!