ZwangerFit op maandagavond

Op maandagavond kun je in onze praktijk deelnemen aan het programma ZwangerFit. ZwangerFit is bedoeld voor vrouwen die graag actief blijven tijdens én na de zwangerschap. Deelname is mogelijk vanaf de 16de week van de zwangerschap tot 9 maanden na de bevalling.

 

ZwangerFit is een modern en actief trainingsprogramma voor de zwangere vrouw én de pas bevallen vrouw. In de lessen is er aandacht voor het verbeteren van je conditie, spierkracht, coördinatie en stabilisatie. Daarnaast komt er ook theorie rondom de zwangerschap en bevalling aan bod.

 

Doel van het programma is om op een juiste manier fit te blijven, klachten te verminderen en te voorkomen. En natuurlijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. Na de bevalling wordt er gewerkt aan je herstel. Tijdens de ZwangerFit lessen word je begeleid door een geregistreerd bekkenfysiotherapeut.

 

De lessen vinden wekelijks plaats op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur en vinden plaats in de oefenzaal van onze praktijk aan de Ambachtsweg 16 in Zelhem. Kijk voor de kosten voor deelname aan ZwangerFit op de pagina tarieven trainingsprogramma’s.

 

Zwanger? En interesse?

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@janssenvandijke.nl of bel 0575 – 551507.