Bekkenfysiotherapie Zutphen

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Ik wil een afspraak maken

(Binnen 1 minuut geregeld)

Bekkenfysiotherapie Zutphen

Heb je last van klachten rondom het bekkengebied of klachten welke hiermee te maken zouden kunnen hebben? Ben je woonachtig in Zutphen en op zoek naar een bekkenfysio/ bekkenbodem fysiotherapeut welke jou kan helpen bij problemen?

Valerie, bekkenfysiotherapeut bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten in Hengelo (Gld) helpt je graag bij klachten. Valerie is gespecialiseerd als bekkenfysiotherapeute, heeft haar Master behaald als bekkenfysiotherapeute en heeft inmiddels jarenlange ervaring.

Valerie heeft nauw contact met specialisten uit de omgeving ( bv. urologen, gynaecologen en verloskundigen) en werkt samen met onder andere het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem.

Met welke klachten kan ik terecht?

Er is een verscheidenheid aan klachten waar bekkenfysiotherapie erg goed bij kan helpen, dit zijn enkele voorbeelden van die klachten:

  • Zwangerschap gerelateerde klachten
  • Bekkeninstabiliteit
  • Seksuele klachten (erectieproblemen, te vroeg klaarkomen)
  • Ongewenst urineverlies
  • Pijn bij plassen
  • Prostaatklachten

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Wanneer je voor het eerst langskomt bij bekkenbodem fysiotherapeut Valerie vanuit Zutphen dan geeft ze je uitleg en volgt er een uitgebreide intake. Tijdens de twee behandeling volgt er een onderzoek van het bekkenbodem gebied (hieronder valt meestal ook een inwendig onderzoek).

Na het inwendig onderzoek wordt er, op basis van de bevindingen, een programma opgesteld waar je mee aan de slag gaat. Dit zijn meestal oefeningen, die je uitgebreid doorneemt met Valerie. Daarna is het de bedoeling dat je deze oefeningen thuis gaat uitvoeren.

Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Valerie helpt je graag bij klachten, je bent vanuit Zutphen van harte welkom op onze praktijk in Hengelo (Gld).

Bel ons op 0314 – 625 150, mail ons of maak een afspraak via het afspraak maken formulier.

Ik wil een afspraak maken

Waar heb je klachten?

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’


‘’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’


‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Zorgverzekeraars & netwerken