Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Halle

Fysiotherapie Halle

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Halle

Ben je op zoek naar een ervaren fysiotherapeut en ben je woonachtig in Halle of omgeving?

Wanneer je last hebt van lichamelijke (pijn)klachten dan wil je hier zo snel mogelijk vanaf.

Onze fysiotherapeuten kunnen je goed en snel helpen bij je klacht.

Onze praktijk is gevestigd in Zelhem. Patiënten uit Halle weten wekelijks de weg te vinden naar onze praktijk.

Ervaren fysiotherapeuten

Bij Janssen van Dijke werken in totaal tien fysiotherapeuten.

De fysiotherapeuten hebben allemaal hun eigen specialisme. Door de verschillende specialismen binnen de praktijk kan nagenoeg iedere klacht middels een specialistische benadering behandeld worden.

Specialisaties

Ons team van fysiotherapeuten is onder andere gespecialiseerd in de volgende behandelmethoden:

Afspraak maken

We helpen je graag bij je klacht(en). Maak een afspraak door te bellen naar 0314 – 625150 of vul het afspraak maken formulier in.

Beoordeeld met gemiddeld een 8,9.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio Halle

Wanneer je in Halle woont en op zoek bent naar een fysiotherapiepraktijk waar veel gespecialiseerde fysiotherapeuten werkzaam zijn dan is Janssen van Dijke fysiotherapeuten een goede keus.  Janssen van Dijke is gevestigd in Zelhem en ligt op een kleine tien minuten rijden vanaf Halle.

Pluspraktijk

Onze praktijk is gecertificeerd als zogeheten Fysiotherapie Pluspraktijk. Daarom gaan we anders te werk ten opzichte van andere fysiotherapiepraktijken.

Zo werkt onze fysiotherapeut altijd met een persoonlijk behandelplan wanneer jullie samen aan de slag gaan met jouw klacht. Van tevoren worden er duidelijk doelen opgesteld waar naartoe gewerkt wordt. Gedurende jouw behandeltraject evalueert de fysiotherapeut steeds samen met jou of de goede weg is ingeslagen.

Daarnaast streven we ernaar om jou zo snel mogelijk te helpen. Bij voorkeur, wanneer gewenst, al binnen 24 uur nadat je contact met ons hebt opgenomen. 

Verder zijn onze fysiotherapeuten gespecialiseerd. Dat betekent dat ze met een verfijnde, scherpe blik kunnen nagaan wat de beste en snelste behandeling is die bij jouw klacht past. 

De fysiotherapeuten werken nauw met elkaar samen waardoor de fysiotherapeut samen met collega’s vanuit verschillende specialisaties naar jouw klacht kan kijken.

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden we een aantal vragen die veel worden gesteld door mensen die nog niet eerder in onze praktijk zijn geweest.

Mogelijk ben je al een tijd niet meer bij de fysiotherapeut geweest of kom je voor het eerst bij Janssen van Dijke.

Kan ik vanuit Halle zonder verwijzing bij jullie terecht?

Je bent van harte welkom in onze praktijk vanuit Halle. Daar is geen verwijzing voor nodig vanuit de huisarts. Een verplichte verwijzing was vroeger wel van toepassing maar is sinds enige tijd al niet meer benodigd.

Mag ik zelf kiezen door welke fysiotherapeut ik behandeld wil worden?

Ja, je mag bij Janssen van Dijke altijd aangeven wat je voorkeur is qua behandelaar. Uiteraard geven wij soms wel onze mening omdat een andere behandelaar dan jouw behandelaar van voorkeur mogelijk beter past bij het verhelpen van jouw klacht.

Waar zijn jullie precies gevestigd?

Onze praktijk is gevestigd in Zelhem aan de Ambachtsweg nummer 16. De Ambachtsweg ligt aan de kant van Halle. Vanuit Halle is het zo’n zes kilometer rijden naar onze fysio praktijk.

Kan ik voor de deur parkeren?

Onze fysio praktijk in Zelhem heeft meerdere parkeerplaatsen die gereserveerd zijn voor mensen die voor een behandeling langskomen. We zorgen ervoor dat er altijd voldoende plaats is om voor de deur te parkeren.

Voor welke klachten kan ik naar de fysio?

Binnen onze fysiotherapiepraktijk ben je welkom voor alle klachten die te maken hebben met bewegend lichaam. Tijdens de intake zullen we altijd beoordelen in hoeverre het verstandig is om jouw klacht te laten behandelen door de fysiotherapeut.

Mocht het zo zijn dat we achten jouw klacht minder te goed te kunnen behandelen, dan helpen we je altijd met het verwijzen naar de juiste zorgverlener.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig bij de fysio?

Het is lastig om exact uit te leggen hoeveel behandelingen je precies nodig hebt bij de fysio. Na de intake kunnen we je een redelijk betrouwbare schatting geven van het verwachte aantal benodigde behandelingen.

Wat bedoelen jullie precies met gratis inloopspreekuur?

Tijdens het gratis inloopspreekuur ben je welkom in onze praktijk. Het inloopspreekuur vindt iedere maandagavond plaats op onze praktijk in Zelhem tussen zeven uur ‘s avonds en half acht ‘s avonds. In principe hoef je geen afspraak te maken voor het spreekuur.

Sommige mensen vinden het wel prettig om van te voren even te bellen, dat mag uiteraard altijd.

Afspraak Maken