Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Onze praktijk heeft sinds vorige week een nieuwe eigenaar. Naamgever Roel Janssen heeft de praktijk vol vertrouwen overgedragen aan Lennard Hendriks, voor cliënten van de praktijk een vertrouwd gezicht. Lennard is als fysiotherapeut en manueel therapeut ruim drie jaar verbonden aan de praktijk en sinds begin dit jaar al mede-eigenaar. Vorige week vond de officiële overdracht bij de notaris plaats en werd hij door zijn collega’s in het zonnetje gezet.

40 jaar kwalitatief hoogwaardige zorg

Roel Janssen heeft met de praktijk in de afgelopen decennia een uitstekende reputatie opgebouwd in Zelhem en omgeving. De praktijk wordt geroemd om de kwalitatief hoogwaardige zorg, enthousiaste en kundige fysiotherapeuten en de gemoedelijke sfeer. Na 40 succesvolle jaren als fysiotherapeut en praktijkeigenaar gaat hij nu genieten van zijn welverdiende pensioen. Het team bedankt Roel voor wat hij heeft neergezet en kijkt positief naar de toekomst. Lennard: ‘Voor onze cliënten verandert er niet veel. De naam van de praktijk blijft hetzelfde en wij blijven met net zoveel enthousiasme kwalitatieve zorg leveren.’

Innovatieve en moderne behandeltechnieken

Gaat er dan helemaal niets veranderen nu de praktijk is overgenomen? Jawel, onze speerpunten voor de toekomst zijn moderniseren en innoveren. Wij willen een vooruitstrevende praktijk blijven. Daarom zal er geïnvesteerd worden in innovatieve en moderne behandeltechnieken en continue ontwikkeling van onze fysiotherapeuten, zodat onze cliënten volgens de laatste inzichten binnen de fysiotherapie worden behandeld. Zo bieden we sinds kort bijvoorbeeld echografie en shockwave therapie aan. En volgende week verhuist locatie Hengelo Gelderland van onze praktijk naar een meer representatief pand aan de Kampstraat 2 in Hengelo Gelderland. Daar hebben we straks de beschikking over 4 frisse behandelkamers en een mooie oefenzaal.

Wij hebben ontzettend veel zin om samen te blijven bouwen aan de toekomst van onze mooie praktijk!

Team Janssen van Dijke Fysiotherapeuten

Afspraak Maken