Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Preventie » Blessurepreventie

Blessurepreventie

Preventie maakt standaard deel uit van onze werkwijze. Ben je bij ons onder behandeling geweest van een fysiotherapeut? Dan krijg je na afronding van het behandelingstraject een advies mee dat gericht is op het voorkomen van klachten in de toekomst. Drie doelgroepen bieden wij iets extra’s:

  • sporters kunnen met hun vragen terecht tijdens het gratis inloopspreekuur in onze praktijk te Zelhem. Elke maandagavond van 19.00 uur tot 19.30 uur. Dus heb je in het weekend een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of al langer last van pijn tijdens of na het sporten? Dan kun je terecht bij het gratis inloopspreekuur.
  • zowel sportieve als recreatieve fietsers, die het uiterste uit zichzelf willen halen of optimaal van het fietsen willen genieten en pijn willen voorkomen of verhelpen, bieden onze fysiotherapeuten BikeFit aan, in samenwerking met FitYourBike. Dit kan op locatie bij jou thuis.
  • hardlopers kunnen voor tips en adviezen aankloppen bij Remco. Hij is Master Sportfysiotherapie en heeft veel ervaring met hardlopen. Hij kan iedere hardloper adviseren. Dus ben je aan het trainen voor een marathon of een beginnend hardloper? Hij helpt je graag en hopelijk kun je mogelijke blessures voorkomen en gaat hardloper steeds prettiger.

Afspraak maken

Maak een afspraak, we helpen je graag verder.

We worden gemiddeld beoordeeld met een 9,0.

Afspraak Maken