Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Vanaf nu begeleiden wij ook patiënten die een corona besmetting hebben doorgemaakt. Onze collega Remco van Reen, specialist op het gebied van longfysiotherapie, heeft hiervoor de afgelopen week de bijscholing ‘Revalidatie voor coronapatiënten’ met succes doorlopen. Ben je besmet geweest met het coronavirus en heb je last van restverschijnselen, zoals conditieverlies en / of ademhalingsproblemen? Wij hebben de kennis en kunde in huis om je goed te begeleiden bij je herstel.

Wij zijn een voorloper op het gebied van hart– en longrevalidatie. Deze is nu aangevuld met een speciale coronabijscholing. Hiermee is aangetoond dat wij de juiste en verwachte zorg kunnen leveren na een coronabesmetting. De therapie is zo ingericht dat deze op afstand kan worden geleverd of verder in het traject face to face. Wij dragen, als praktijk, zorg voor een verantwoorde manier van begeleiding, met de voorgeschreven voorzorgsmaatregelen. Remco is op de website Chronisch Zorgnet ook te vinden als ‘coronaspecialist’.

De bijscholing die Remco de afgelopen week heeft doorlopen, is met name bedoeld om ons extra kennis en aandachtspunten te geven bij het begeleiden van coronapatiënten, die onder andere op de Intensive Care hebben gelegen. Wij hebben hierdoor naast onze expertise als fysiotherapeut op het gebied van inspanningstolerantie extra aandacht voor problemen op het gebied van ergonomie (ergotherapie) en voeding (diëtiste). De samenwerking die wij al jaren hebben bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten met ergotherapeuten en diëtisten zetten we zo nodig in.

Afspraak Maken