Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Afgelopen vrijdag stond de tweede editie van de HeavensRide op het programma. Een emotionele fiets- en handbiketocht voor sportievelingen die een ‘dierbare overledene’ willen memoreren, zin hebben in een sportieve uitdaging, en het goede doel een warm hart toedragen! Dit jaar lieten de deelnemers zich sponsoren voor twee goede doelen: Hospice Zutphen en Noaberhulp. De deelnemers konden kiezen uit een ‘enkeltje’ Vorden-Valkenburg of – voor de echte diehards – een retourtje per fiets. Uiteindelijk fietsten 135 mensen de enkele of dubbele afstand.

Onze fysiotherapeut Remco van Reen ging als vrijwilliger en verzorger mee met de groep “Lang zal ze Leasie”, bestaande uit 8 gewone wielrenners en 5 handbikers. Hij stond op een aantal posten op de route om de deelnemers aan te moedigen en te helpen met wat fysieke ongemakken.

De editie van dit jaar overtrof die van 2019 in alle opzichten: er kwam beduidend meer geld binnen voor de twee goede doelen en er deden veel meer mensen mee dan twee jaar geleden.

Afspraak Maken