Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Team » Remco van Reen

Remco van Reen

Janssen-van-Dijke-Fysiotherapeuten-Hengelo-Zelhem-Achterhoek-Remco-van-Reen-400x400-1

Remco van Reen

Fysiotherapeut

Meer informatie

Specialisaties:

Vertel eens wat over jouw carrière als fysiotherapeut?

In 1996 ben ik na mijn afstuderen naar Duitsland verhuisd, omdat ik daar fulltime veel werkervaring op kon doen als fysiotherapeut. Het werken daar was mooi, maar Nederland bevalt me beter hoor! Al weer meer dan 20 jaar werk ik met veel enthousiasme voor Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Al 20 jaar ben ik me aan het verdiepen in sporters met blessures en mensen met hart- of longproblemen. Sinds de zomer van 2017 ben ik in het bezit van een Master Sportfysiotherapeut.

Juist door deze studie ben ik nog meer gedreven geraakt om de best werkzame behandeling voor de patiënten in te zetten. Niet routinematig handelen, maar continue blijven werken aan verbetering. Dat is mijn motto.

Als fysiotherapeut zijn wij specialisten in het bewegen. Dat bewegen zoek ik in mijn vrije tijd dan ook graag op. Van wielrennen en mountainbiken, tot hardlopen en skeeleren, eigenlijk vind ik alle sporten wel leuk. Ik geloof sterk in de leus: USE IT OR LOSE IT.

Ons beweeggedrag leidt tot de toestand waarin ons lijf verkeert. Je leefstijl bepaalt voor een groot deel je gezondheid. Met patiënten daaraan werken is een mooi proces.

Wil je een afspraak maken met mij of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar rvanreen@janssenvandijke.nl.

Afspraak Maken