Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Doetinchem » Rugklachten Doetinchem

Rugklachten Doetinchem

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Rugklachten Doetinchem

Heb je last van rugklachten en word je beperkt tijdens het werk, sporten of gewoon het dagelijks leven? Super vervelend. Logisch wil je snel en goed geholpen worden bij je klachten zodat je zo snel als mogelijk weer pijnvrij door het leven kunt. 

Je bent op zoek naar een fysiotherapeut in Doetinchem of in de omgeving van Doetinchem? Fysiotherapie, in verschillende vormen, kan goed helpen bij de behandeling van rugklachten. 

De fysiotherapeuten bij Janssen van Dijke helpen je graag van je rugpijn af. In onze twee praktijken helpen onze 10 fysiotherapeuten wekelijks patiënten met rugklachten.

Specialisaties

De fysio’s hebben allen hun eigen specialisatie. Zo kunnen we vanuit verschillende perspectieven naar jouw klacht kijken om zo tot de best mogelijke behandeling te komen. 

Alles om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer zonder of met minder klachten door het leven kunt. De volgende specialisaties welke kunnen bijdragen aan de behandeling van jouw rugklachten vind je bij Janssen van Dijke:

Afspraak maken

We begrijpen dat je op korte termijn terecht wil voor je rugklachten.

We streven ernaar om je, wanneer gewenst, binnen 24 uur te behandelen.

Afspraak maken? Bel met ons directe nummer (0314-625150) of vul het afsprakenformulier in

Onze fysiotherapeuten worden gemiddeld met een 8,9 beoordeeld. 

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Behandeling rugklachten omgeving Doetinchem

Er is bijna niets vervelender dan wanneer je last hebt van je rug. Of het nou gaat om hevige pijn of milde pijn, het houdt je in veel gevallen bezig en je wil er vanaf. 

Onze fysiotherapeuten helpen je graag bij het vinden van een oplossing. Tijdens de uitgebreide intake nemen we ruim de tijd om naar je verhaal te luisteren om zo een eerste indruk te krijgen van de aard van jouw rugklachten. 

Vervolgens kijkt de fysiotherapeut ook daadwerkelijk naar de klachten om zo vast te stellen wat er mogelijk aan de hand kan zijn. Op basis van jouw verhaal en de observaties van de fysiotherapeut wordt er een behandelplan opgesteld.

De eerste stap richting je herstel is gezet en tijdens de vervolgbehandelingen werken we verder aan je herstel. Tussendoor evalueert de fysiotherapeut uiteraard constant hoe het met je gaat zodat er, waar nodig, bijgestuurd kan worden. 

Veelgestelde vragen

Wanneer je voor het eerst naar de fysiotherapeut gaat of voor het eerst bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten langskomt voor je rugklachten dan is het logisch dat er wat vragen in je opkomen.

Vanzelfsprekend helpen we je natuurlijk graag met het beantwoorden van deze vragen. Daarom hebben we hieronder vast de vragen voor je beantwoord welke we veel voorbij horen komen. 

Mogelijk heb je nog persoonlijke vragen over je rugklachten, deze kun je uiteraard bespreken met de behandelend fysiotherapeut. 

Ik heb voorkeur voor een bepaalde behandelingsmethodiek, kan ik deze aangeven?

Het kan zijn, dat je door eerdere goede ervaringen, voorkeur hebt voor een specifieke behandelingsmethodiek. Uiteraard kun je deze voorkeur kenbaar maken. Vooral wanneer je hier al goede ervaringen mee hebt gehad is ook voor de behandelend fysiotherapeut goed om te weten dat deze methodiek in het verleden al bij je heeft geholpen. 

Ik kom uit Doetinchem en zou graag behandeld worden in Zelhem, is dat mogelijk? 

Uiteraard kun je bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten aangeven op welke praktijk je graag geholpen zou worden. Het is natuurlijk een stukje verder rijden vanuit Doetinchem naar Hengelo (Gld) dan naar Zelhem.

Geeft je voorkeur gerust aan bij de receptioniste, zij zal waar mogelijk rekening houden met je voorkeur. Wanneer je besluit om een afsprakenformulier in te vullen dan kun je ook hier je voorkeur aangeven qua praktijk waar je graag behandeld zou willen worden.

Wordt mijn behandeling bij de fysiotherapeut vergoed door de zorgverzekeraar?

Het is afhankelijk van hoe je verzekerd bent of fysiotherapiebehandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. In veel gevallen, wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen tenminste gedeeltelijk vergoed. 

Bij een basisverzekering worden fysiotherapiebehandelingen in veel gevallen niet vergoed op uitzonderlijke gevallen na (bijvoorbeeld in het geval van een specifieke verwijzing bij de huisarts).

Omdat het niet zeker is of je behandeling vergoed wordt is het altijd goed om dit voor jezelf na te gaan voordat je bij de fysiotherapeut langskomt voor een behandeling. Zo voorkom je verrassingen. 

Kan ik ook langskomen op het inloopspreekuur terwijl in Doetinchem woon?

Je bent van harte welkom op het inloopspreekuur. Ook wanneer je in Doetinchem woont. Het inloopspreekuur wordt iedere maandagavond van 19.00 tot 19.30 georganiseerd op onze praktijk te Zelhem. 

Goed om te weten is dat je tijdens het inloopspreekuur niet behandeld zal worden. De aanwezige fysiotherapeut zal in dit geval enkel je rugklachten beoordelen waarna je een advies ontvangt voor wat betreft de aangeraden te nemen stappen.

Afspraak Maken