Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Doetinchem

Fysiotherapie Doetinchem

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Doetinchem

Snel van je klachten of blessure af? Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo Gld). Onze fysiotherapeuten zijn universitair geschoold en beschikken over de meest recente kennis.

Met veel plezier helpen we dagelijks mensen uit de omgeving bij pijn en klachten.

Kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie

De 10 fysiotherapeuten bij Janssen van Dijke zijn werkzaam binnen twee vestigingen in de buurt van Doetinchem. Iedere fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen specialisme gecombineerd met jarenlange werkervaring.

Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit behandeling en een behandeling welke precies bij jouw pijn of klacht past.

Specialisaties

De specialisten bij Janssen van Dijke bieden verschillende soorten specialisaties en behandelingen. Denk hierbij onder andere aan:

Maak een afspraak

Je bent vanuit Doetinchem welkom in onze vestiging in Zelhem of Hengelo (GLD) waar een van onze specialisten graag tijd voor je vrij maakt. Wij hebben de kennis in huis.

Patiënten beoordelen Janssen van Dijke met een 9,2.

Waar heb je klachten?

Nekklachten

Rugklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio Doetinchem

Janssen van Dijke fysiotherapeuten helpt mensen uit heel Doetinchem. Zo verwelkomen we regelmatig mensen vanaf Doetinchem de HuetDichteren, en Overstegen voor een fysiotherapie behandeling. Bij Janssen van Dijke kun je in de meeste gevallen binnen 24 uur al terecht bij een van onze specialisten. Inderdaad, we willen er zo snel mogelijk voor zorgen dat je weer op de been bent en weer pijnvrij kunt bewegen. Zo geven we onder meer sportfysiotherapie behandelingen, manuele therapie en shockwave therapie in de omgeving van Doetinchem (praktijk in Zelhem).

Samenwerking

Een van onze uitgangspunten is de samenwerking tussen de specialist en de cliënt. Met andere woorden: bij Janssen van Dijke gaan we er samen met jou voor zorgen dat jouw herstel spoedig verloopt. Zo vinden we jouw achtergrond en persoonlijke situatie een erg belangrijke indicator om mee te nemen wanneer we samen met jou een persoonlijk behandelplan opstellen.

Een andere vorm van samenwerking waar we actief mee bezig zijn is het contact tussen de fysiotherapeuten onderling. Door kennis te delen kunnen we ervoor zorgen dat we jou de best mogelijke zorg kunnen verlenen.

Een laatste samenwerkingsvorm is die in een breder verband. Zo werken de fysiotherapeuten van Janssen van Dijke samen met andere disciplines in de zorg wanneer de casus hierom vraagt. Denk bij deze samenwerkingen onder andere aan het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem.

Heb ik een verwijzing nodig van de huisarts bij Janssen van Dijke?

Zowel met als zonder verwijsbrief van de huisarts ben je van harte welkom bij Janssen van Dijke. Je leest het dus goed, je hoeft niet eerst naar de huisarts alvorens je een afspraak kunt maken bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten.

Fysiotherapeuten in Doetinchem en omgeving

De fysiotherapeuten van Janssen van Dijke behandelen al sinds jaar en dag mensen uit de wijde omgeving rondom Doetinchem. In de praktijk merken de specialisten dat cliënten het geen enkel probleem vinden om een kleine afstand af te leggen wanneer de kwaliteit van de fysiotherapeutische behandeling op niveau is. De vele specialisaties binnen het team van Janssen van Dijke maken het mogelijk om een variëteit aan hoge kwaliteit behandelingen te bieden binnen de twee vestigingen in Zelhem en Hengelo (GLD).

Mensen die behandeld bij Janssen van Dijke komen onder andere uit Oosterwijk, Veldhoek, Varssel, Linde, Wichmond, Laag-Keppel, Hummelo, Toldijk, Baak, Keijenborg, Steenderen, Vorden en Zutphen. Afhankelijk van de plaats waarin je woonachtig bent kunnen we rekening houden met het laten plaatsvinden van de behandeling in Zelhem of Hengelo (GLD) in de omgeving van Doetinchem. Echter, belangrijker is dat je snel terecht kunt bij de specialist welke bij jou past.

Hoe ziet een regulier behandeltraject eruit?

Dat is lastig te benoemen omdat ieder behandeltraject verschilt op basis van de aard van de klacht. Soms ben je na één of twee behandelingen al uitbehandeld, in andere gevallen duurt het behandeltraject langer en kom je bijvoorbeeld eens in de week langs voor een aantal maanden. Vrij vlot in het behandeltraject kan de specialist die jou helpt al een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Gemiddeld duurt een enkele behandeling zo’n 20 á 30 minuten.

Afspraak Maken