Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Doetinchem » Sportfysiotherapie Doetinchem

Sportfysiotherapie Doetinchem

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Sportfysiotherapie Doetinchem

Ben je woonachtig in Doetinchem en op zoek naar een sportfysiotherapeut? Janssen van Dijke fysiotherapeuten zorgt dat je (snel) pijnvrij wordt en snel weer kunt beginnen met sporten. De praktijken van Janssen van Dijke zijn gevestigd in Zelhem en Hengelo (GLD).

We starten een intake altijd met het stellen van een diagnose en het opstellen van een behandelplan op maat. Zo gaan we snel maar adequaat van start om jou te laten herstellen. Onze sportfysiotherapeuten helpen je graag.

Onze sportfysiotherapeute Inge Klein-Koerkamp heeft ervaring met het begeleiden van (top)sporters. Collega sportfysiotherapeut Remco van Reen verdiept zich al twintig jaar in sporters met blessures. 

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij of fit

Binnen 1 minuut geregeld

Specialist fysiotherapeuten

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten werken er op dit moment twee gespecialiseerde sportfysiotherapeuten welke een universitaire studie hebben afgerond als sportfysiotherapeut.

De sportfysiotherapeuten helpen dagelijks cliënten met sport gerelateerde klachten. De specialisatie gecombineerd met jaren werkervaring zorgt ervoor dat nagenoeg iedere (pijn)klacht of blessure adequaat behandeld kan worden.

Wanneer we je helpen om zo snel mogelijk weer te kunnen sporten gaan we onder andere aan de slag met de volgende zaken:

  • Kracht
  • Uithoudingsvermogen
  • Lenigheid
  • Snelheid
  • Coördinatie/stabiliteit.

Afspraak maken

Afspraak maken? Per telefoon zijn wij bereikbaar via: 0314-625150 of vul het afspraak maken formulier in. Onze sportfysiotherapeuten in omgeving Doetinchem hebben 10+ jaar ervaring. Janssen van Dijke wordt beoordeeld met een 9,2 door bijna 300 patiënten.

Maak een afspraak

Kunnen we je helpen bij klachten? Bel het directe nummer: 0314-625150 of maak een afspraak.

We worden beoordeeld met een 9,2

Sportfysio’s bij Janssen van Dijke

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Sportfysiotherapeuten Doetinchem

Ben je op zoek naar een ervaren sportfysiotherapeut in Doetinchem of in de omgeving van Doetinchem? Janssen van Dijke fysiotherapeuten heeft twee ervaren sportfysiotherapeuten in dienst welke al meer dan 10 jaar ervaring hebben met deze specialisatie. Dagelijks helpen de fysiotherapeuten cliënten vanuit de HuetDichteren en Doetinchem Overstegen.

Deze specialisten staan voor je klaar om je te helpen. Zodat je snel weer kunt sporten, fit wordt en weer goed kunt bewegen. Naast sportfysiotherapie bieden we onder andere ook dry needlingbekkenfysiotherapieechografiemanuele therapie en shockwave therapie aan in Doetinchem.

Vragen welke veel gesteld worden

Wanneer cliënten voor het eerst langskomen bij Janssen van Dijke dan hebben zij soms nog vragen over praktische zaken en daarnaast inhoudelijke zaken. Om de meest gestelde vragen alvast voor je te beantwoorden hebben we deze voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag en niet tussen? Wacht niet en neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Hoe snel kan ik een afspraak maken?

In de meeste gevallen kun je binnen 24 uur al terecht bij een van onze sportfysiotherapeuten. Wanneer je snel terecht wil is het raadzaam om een afspraak te maken per telefoon. Zo kunnen we direct met je afspreken op welke tijd jij kunt en op welke tijd er plek vrij is in de agenda. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kun je snel behandeld worden. Dat is wel zo prettig.

Wordt mijn behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Behandelingen bij de sportfysiotherapeut worden niet altijd vergoed door de zorgverzekeraar. Wanneer je beschikt over een basisverzekering dan heb je in principe geen recht op een -gedeeltelijke- vergoeding van de fysiotherapeut. Er geldt echter een uitzondering; wanneer jouw aandoening benoemd staat op de lijst van chronische aandoeningen van de overheid dan heb je recht op een -gedeeltelijke- vergoeding van jouw behandelingen wanneer je al minstens twintig keer bent behandeld betreffende deze aandoening.

Wanneer je aanvullende verzekerd bent dan heb je recht op een volledige of gedeeltelijke vergoeding van de behandelingen bij de sportfysiotherapeut. De hoogte van de vergoeding hangt af van de verzekeraar waarbij je bent aangesloten en de specifieke verzekering welke je hebt afgesloten.

Heb ik een doorverwijzing nodig van de huisarts?

In basis het heb je geen verwijzing van de huisarts nodig wanneer je een afspraak wil maken bij de sportfysiotherapeut. Tegenwoordig is een verwijzing niet meer nodig. Je bent, wanneer je wel een verwijzing hebt gekregen van de huisarts, uiteraard nog steeds van harte welkom bij Janssen van Dijke.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig bij de sportfysiotherapeut?

Het is onduidelijk om van te voren te zeggen hoeveel behandelingen je precies nodig hebt bij de sportfysiotherapeut. Wanneer de intake heeft plaatsgevonden dan kan je sportfysiotherapeut welke jou behandeld een beter beeld geven van het aantal benodigde behandelingen. Wanneer je dit graag wil weten dan raden we je zeker aan dit te vragen wanneer je voor het eerst naar de sportfysiotherapeut toe gaat. De fysiotherapeut geeft graag uitleg over het aantal benodigde behandelingen en waarom deze behandelingen benodigd zijn.

Ik wil graag dichtbij Doetinchem behandeld worden, kan dat?

We begrijpen dat je, wanneer je op zoek bent naar sportfysiotherapie in Doetinchem, graag in de buurt behandeld wil worden. Behandeling in de buurt van Doetinchem op onze praktijk in Zelhem is zeker mogelijk. Geef tijdens het maken van een afspraak aan dat je graag in Doetinchem behandeld wil worden. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail maar ook tijdens het invullen van het afsprakenformulier. We proberen in ieder geval rekening te houden met je voorkeuren, het kan soms echter wel zo zijn dat we wegens het niet aanwezig zijn van personeel op een van de praktijken genoodzaakt zijn op de behandeling te plannen op de locatie welke niet de voorkeur betreft.

Wat kan ik verwachten van het inloopspreekuur?

Het inloopspreekuur is een moment dat georganiseerd wordt door Janssen van Dijke fysiotherapeuten op maandagavond van 19.00 tot 19.30. Tijdens het inloopspreekuur kun je gratis en vrijblijvend advies krijgen bij Janssen van Dijke van een fysiotherapeut. Het inloopspreekuur wordt georganiseerd op onze praktijk in Zelhem. Je kunt geen afspraak maken voor het inloopspreekuur, daarom kan het zo zijn dat je even dient te wachten voor dat je aan beurt bent. Heb je nog vragen? Dan kun je ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken.

Afspraak Maken