Fysiotherapie Hengelo (Gld)

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Ik wil een afspraak maken

(Binnen 1 minuut geregeld)

Fysiotherapie Hengelo (Gld)

Fysiotherapie Hengelo (Gld)

Heb je fysieke klachten of loop je rond met pijnklachten? Het ervaren team van Janssen van Dijke fysiotherapeuten kan je helpen bij het herstel. Met onze jarenlange ervaring en uiteenlopende specialisaties kunnen we nagenoeg iedere klacht efficiënt behandelen.

Patiënten uit de omgeving weten al jaren de weg te naar onze praktijk te vinden, we zijn gevestigd in Hengelo (Gld) en Zelhem.

Waar heb je last?

De klachten die we behandelen zijn uiteenlopend, er werken tien fysiotherapeuten binnen de praktijk met allen hun eigen specialisatie. Per klacht bekijken we welke specialist de behandeling het best kan uitvoeren.

Jouw klacht wordt behandeld volgens een uniek behandelplan dat we samen met je opstellen waarin we jouw dagelijkse bezigheden meenemen.

Specialisaties

De fysiotherapeuten in het team van Janssen van Dijke zijn onder andere gespecialiseerd in de onderstaande behandelmethoden:

Afspraak maken

Uiteraard helpen we ook jou graag bij de behandeling van je klacht(en). Wil je een afspraak maken? Bel met het nummer: 0314-625150 of vul het afsprakenformulier in.

In de meeste gevallen kun je op werkdagen al binnen 24 uur bij ons terecht.

Ik wil een afspraak maken

Anderen beoordelen Janssen van Dijke gemiddeld met een 9,2.

Hieronder een impressie van de praktijk in Hengelo (Gld)

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’


‘’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’


‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Zorgverzekeraars & netwerken


Fysio in Hengelo (Gld)

Het menselijk lichaam is onze specialisatie, als fysio in Hengelo (Gld). De fysiotherapeuten die binnen de praktijk werken zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetenschap van de fysiotherapie. Men volgt geregeld een cursus om de kennis up-to-date te houden. 

De therapeuten welke werkzaam zijn in de praktijk zijn op dagelijkse basis bezig met klachten die te maken hebben met sport, werk of andere beweging in dagelijkse situaties in het leven. 

Mocht je in de omgeving van Hengelo (Gld) wonen, dan kun je voor een behandeling van klachten bij de fysiotherapeut het best langskomen bij Janssen van Dijke. Dagelijks helpen onze fysio’s mensen uit de omgeving met hun klachten. Binnen de praktijk zijn er veel specialisaties aanwezig:

  • bekkenbodem fysiotherapie
  • dry needling
  • manuele therapie
  • sportfysiotherapie

Wanneer je klachten hebt dan wordt er gekeken naar je klacht, op basis hiervan wordt de best passende behandelmethode gekozen.

De vestiging in Hengelo vind je aan de Kampstraat 2, 7255 XC.

Waarom je kiest voor Janssen van Dijke in Hengelo (Gld)

Bij Janssen van Dijke krijgen we gemiddeld een beoordeling van 9,2. Het leveren van de beste zorg is ons speerpunt, iedere klacht wordt uniek behandeld door een behandelplan dat we speciaal voor jou op maat maken. 

Jouw dagelijkse situatie is er namelijk één waar er geen twee van zijn. Jouw dagelijkse activiteiten zoals werk en vrijetijdsbesteding hebben namelijk invloed op het functioneren van je lichaam en ook de klacht waar je mee loopt. Rekening houden met dergelijke voorwaarden is dus belangrijk. 

Theorie en praktijk wordt binnen de vestiging in Hengelo (Gld) gecombineerd. Middels jarenlange ervaring en de specialisaties van de fysiotherapeuten kunnen we hoge kwaliteit fysiotherapie bieden. Wanneer je voor het eerst komt bij de fysio dan wordt er uitgebreid besproken hoe we te werk gaan en wat er komen gaat tijdens de behandeling van jouw specifieke klacht. 

Uiteraard geven we je ook een verwachting van de behandelduur, zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast bespreken we, wanneer je voor het eerst langskomt, hoe de behandeling ongeveer zal verlopen en hoe we te werk gaan. 

De fysio’s staan voor je klaar en kunnen je op zeer korte termijn helpen bij je klacht.