Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Ruurlo

Fysiotherapie Ruurlo

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Ruurlo

Ben je woonachtig in Ruurlo of in de buurt van Ruurlo? Heb je (pijn)klachten en ben je op zoek naar hulp of een behandeling? Wij kunnen je verder helpen.

Wekelijks behandelen we mensen uit Ruurlo in een van onze praktijken in Hengelo (Gld) of Zelhem.

Kwalitatieve fysiotherapie

Op dit moment werken er 10 fysiotherapeuten bij Janssen van Dijke. De jarenlange ervaring als fysiotherapeut gecombineerd met de specialisaties van de fysiotherapeuten zorgt ervoor dat we een hoge kwaliteit behandeling kunnen bieden.

De specialist begint altijd met een uitgebreid onderzoek om jouw klachten volledig in kaart te brengen. Zo kunnen we snel en adequaat jouw klachten verhelpen.

Specialisaties

De fysiotherapeuten hebben elk hun eigen specialisatie. Denk bij de specialisaties onder andere aan:

Maak een afspraak

Aarzel niet bij klachten en maak een afspraak. Bel met ons directe nummer: 0314-625150 of vul het afspraakformulier in. Janssen van Dijke is met haar 10 specialisten expert op het gebied van fysiotherapie.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysiotherapeut Ruurlo

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede fysiotherapeut in de omgeving van Ruurlo? Zoek niet verder; bij Janssen van Dijke helpen we je adequaat en snel. Onze fysiotherapeuten zijn erg flexibel, daarom kun je in de meeste gevallen binnen 24 uur al terecht bij een van onze specialisten. Cliënten van Janssen van Dijke komen uit de gehele omgeving. Zo helpen we mensen uit Toldijk, Laag-KeppelBaakKeijenborgSteenderenVorden en Hummelo wekelijks met het behandelen van hun (pijn)klachten.

De expertise binnen Janssen van Dijke fysiotherapeuten is erg breed. De 10 medewerkers hebben allemaal hun eigen specialisatie waardoor we bij nagenoeg iedere (pijn)klacht een passende behandeling kunnen bieden.

Wacht niet langer wanneer je kampt met (pijn)klachten en maak een afspraak bij een van de fysiotherapeuten. Weet je niet zeker of het een goed idee is om direct een afspraak te maken bij de fysiotherapeut? Laat je klachten dan beoordelen door een van onze specialisten tijdens het gratis advies. Een van de specialisten zal met alle plezier de aard van jouw klachten aanhoren en je een deskundig advies geven waarna jij voor jezelf kunt beslissen of het verstandig is om je wel of niet te laten behandelen.

Fysio Ruurlo

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten verwelkomen we wekelijks patiënten uit Ruurlo en omgeving Ruurlo in onze praktijk te Hengelo (GLD) en in sommige gevallen te Zelhem.

De meest gestelde vragen

Wil je een afspraak maken voor een behandeling maar heb je nog een aantal onbeantwoorde vragen? Dat snappen we, daarom hebben we vragen die we veel voorbij horen komen hieronder voor je opgesomd.

Hoe snel kan ik terecht bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten?

In de meeste gevallen kun je binnen 24 uur al terecht bij Janssen van Dijke voor een behandeling. Wanneer je snel behandeld wil worden is het verstandig om telefonisch contact op te nemen zodat we dan direct een afspraak voor je in kunnen plannen bij een van de specialisten. Om een afspraak telefonisch in te plannen kun je bellen naar 0314-625150

Wordt mijn behandeling vergoed vanuit de zorgverzekeraar?

Een behandeling bij de fysiotherapeut wordt deels of geheel vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. De hoogte van het bedrag van de vergoeding wordt bepaald door de zorgverzekeraar waarbij jij bent aangesloten en daarnaast het specifieke pakket dat je hebt afgesloten. Het is dus verstandig om even na te gaan hoe het zit met de vergoeding in jouw specifieke situatie.

Wanneer je alleen een basisverzekering hebt afgesloten bij de zorgverzekeraar ontvang je in principe geen vergoeding wanneer je langskomt bij de fysiotherapeut voor een behandeling. Op de voorbenoemde situatie geldt één uitzondering. Namelijk, behandelingen worden deels vergoed zodra je minstens 20 keer behandeld bent voor een specifieke aandoening én wanneer deze aandoening staat op de lijst met chronische aandoeningen van de overheid.

Is een verwijsbrief van de huisarts verplicht als ik een behandeling bij de fysiotherapeut wil?

Tegenwoordig is een verwijsbrief van de huisarts niet meer verplicht wanneer je behandeld wil worden bij de fysiotherapeut. Je kunt dus zonder verwijsbrief terecht bij de fysiotherapeut. Uiteraard ben je ook met een verwijsbrief van harte welkom bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Een van onze specialisten helpt je met alle plezier bij het behandelen van jouw specifieke (pijn)klacht.

Hoe lang duurt het voordat mijn klacht verholpen is?

Het is lastig om exact aan te geven hoe lang het duur voordat je klacht verholpen is bij de fysiotherapeut. Het verschilt namelijk altijd hoeveel behandelingen er benodigd zijn om je weer (pijn)vrij te kunnen laten bewegen. Je kunt natuurlijk altijd overleggen en bespreken met de fysiotherapeut hoeveel behandeling er naar verwachting benodigd zullen zijn.

Ik wil graag behandeld worden in de praktijk te Hengelo (GLD), kan dat?

Wanneer het de voorkeur betreft om behandeld te worden in de praktijk te Hengelo, dan kun je dit aangeven wanneer je telefonisch of per e-mail een afspraak inplant. Het secretariaat zal jouw voorkeuren in acht nemen en aangeven of het verstandig is om hier gehoor aan te geven.

Kan ik zomaar langskomen tijdens het inloopspreekuur?

Het inloopspreekuur wordt eens per week gehouden op maandag van 19:00 tot 19.30. Je hoeft voor het inloopspreekuur geen afspraak te maken. Het inloopspreekuur is geheel vrijblijvend en kosteloos.Het kan dan wel zo zijn dat er iemand voor je aan de beurt is, dit betekent dat je mogelijk eventjes dient te wachten voordat je aan de beurt bent.

Let op: er vindt tijdens het inloopspreekuur geen behandeling plaats van eventuele (pijn)klachten.

Afspraak Maken