Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Baak

Fysiotherapie Baak

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Baak

Woon je in Baak of omgeving en heb je ergens last van, pijnklachten of een blessure? Janssen van Dijke fysiotherapeuten (Zelhem en Hengelo Gld) zorgt dat je (snel) pijnvrij wordt en vrij kunt bewegen.

We beginnen een intake altijd met het stellen van een diagnose en het opstellen van een behandelplan. Zo gaan we snel maar adequaat van start om jou te laten herstellen.

Ervaren fysiotherapeuten

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten werken er op dit moment 10 fysiotherapeuten.

De fysiotherapeuten hebben allen een eigen specialisme. De specialisatie gecombineerd met jaren werkervaring zorgt ervoor dat nagenoeg iedere (pijn)klacht of blessure adequaat behandeld kan worden.

Specialisatie

De fysiotherapeuten binnen de organisatie zijn gespecialiseerd (in diverse behandelmethoden):

Maak een afspraak

Wil je aan afspraak maken? Telefonisch zijn we bereikbaar via: 0314-625150 of vul het afspraakformulier in. Onze fysiotherapeuten hebben 10+ jaar ervaring. Janssen van Dijke wordt beoordeeld met een 8,9.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio Baak

Heb je last of pijnklachten? Of loop je rond met een blessure? Woon je in Baak en wil je graag behandeld worden door een deskundig fysiotherapeut? Wij helpen je graag verder. Bij Janssen van Dijke zijn er 10 fysiotherapeuten werkzaam met een hoge werkervaring. Het merendeel van de fysiotherapeuten heeft meer dan 10 jaar werkervaring. Gemiddeld worden de fysiotherapeuten beoordeeld met een 8,9. Wekelijks verwelkomen we veel cliënten uit de regio. Denk onder meer aan plaatsen als ToldijkLaag-KeppelKeijenborgSteenderenRuurloVorden en Hummelo.

Vragen die veel worden gesteld

Hieronder behandelen we vragen die veel worden gesteld door patiënten en door mensen die voor het eerst behandeld worden bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Is jouw vraag nog onbeantwoord? Stel deze gerust aan de fysiotherapeut waar je door behandeld word.

Hoe lang duurt het voordat ik behandeld kan worden?

In veel gevallen kun je binnen 24 uur al terecht bij ons voor een afspraak. Wanneer je klachten hebt en snel wil handelen, neem dan telefonisch contact met ons op. We kunnen dan direct een afspraak met je maken op korte termijn. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen we je snel helpen.

Is een doorverwijzing nodig wanneer ik behandeld wil worden door een fysiotherapeut?

Een doorverwijzing is niet verplicht wanneer je een afspraak maakt voor een behandeling bij de fysiotherapeut. Je kunt dus altijd een afspraak maken bij de fysiotherapeut, ook wanneer je geen afspraak hebt. Mét een verwijzing ben je ook van harte welkom bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten (omgeving Baak).

Hoeveel fysio behandelingen heb ik nodig?

Het is lastig om van te voren in te schatten hoeveel behandelingen bij de fysiotherapeut je precies nodig zult hebben. Om hier een adequate inschatting van te kunnen maken dient er eerst een intake plaats te vinden. Op basis van de intake kan er een diagnose gesteld worden en is er meer inzicht in hoeveel behandelingen er benodigd zullen zijn. Wanneer je graag inzicht wil verkrijgen in het aantal benodigde behandelingen, dan kun je dit uiteraard bespreken met de fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal je zo goed als mogelijk informeren.

Ik zou vanuit Baak graag in Hengelo (GLD) behandeld worden, kan dit?

Wanneer je uit Baak komt of de omgeving van Baak is het waarschijnlijk logischer om behandeld te worden op de praktijk in Hengelo (GLD). Wanneer je wenst dat we hier rekening mee houden dan kun je dit, wanneer je telefonisch of per e-mail een afspraak maakt, aangeven. We proberen hier dan zo goed als mogelijk rekening mee te houden. De mogelijk is er dat de gespecialiseerde fysiotherapeut op het moment van de afspraak werkzaam is op de andere praktijk. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat de behandeling mogelijk in Zelhem plaats dient te vinden.

Hoe werkt het inloopspreekuur precies?

Het inloopspreekuur wordt iedere week georganiseerd van 19.00 tot 19.30 op maandagavond. Het inloopspreekuur is een moment waarop patiënten en niet-patiënten vrijblijvend langs kunnen komen op de praktijk van Janssen van Dijke fysiotherapeuten in Zelhem. Er zal op dat moment een fysiotherapeut aanwezig zijn welke jou vrijblijvend adviseert over eventuele klachten of pijn die je ervaart. Het inloopspreekuur is gratis.

Afspraak Maken