Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Keijenborg

Fysiotherapie Keijenborg

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Keijenborg

Heb je ergens last van of loop je rond met pijnklachten? Het enthousiaste en ervaren team van Janssen van Dijke fysiotherapeuten kan je helpen. We zijn gevestigd in de nabije omgeving van Keijenborg, namelijk in Zelhem en Hengelo (GLD).

Wekelijks verwelkomen we meerdere patiënten uit Keijenborg in onze praktijken.

Fysiotherapeuten met ervaring

Momenteel zijn er 10 fysiotherapeuten werkzaam bij Janssen van Dijke. Iedere fysiotherapeut met zijn eigen specialisme. Op deze wijze kunnen we ook jouw klacht specialistisch behandelen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Door de specialisaties kunnen we onder andere de volgende specialisaties in omgeving Steenderen aanbieden:

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Bel met het directe nummer: 0314-625150 of vul het afsprakenformulier in.

Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar. Gemiddeld worden we beoordeeld met een 8,9.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio Keijenborg

Heb je klachten? Heb je ergens last van of een blessure opgelopen? Ben je woonachtig in Keijenborg of in de omgeving van Keijenborg?

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten helpen we je snel van je klacht af. Wij zorgen ervoor dat je zo snel als mogelijk weer normaal kunt bewegen en leven! Janssen van Dijke helpt mensen uit de gehele regio (onder andere ToldijkLaag-KeppelBaakSteenderenRuurloVorden en Hummelo).

Vragen die veel gesteld worden

Er zijn vaak wat vragen die onbeantwoord blijven wanneer je naar de fysiotherapeut komt voor een behandeling. Om deze reden hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Heb je nog andere vragen? Stel je vragen gerust aan de secretaresse of aan de fysiotherapeut wanneer je langskomt voor een behandeling.

Hoe snel kan ik een afspraak maken?

Je kunt meestal binnen 24 uur terecht voor een afspraak bij Janssen van Dijke. Wanneer je snel terecht wil voor een afspraak bij een van de fysiotherapeuten dan raden we je aan om telefonisch een afspraak in te plannen. Zo kun je direct samen met de secretaresse een afspraak inplannen.

Hoe zit het met de vergoeding van de behandeling door de zorgverzekeraar?

Wanneer je een basisverzekering hebt afgesloten bij de zorgverzekeraar dan krijg je in de meeste gevallen geen vergoeding van de zorgverzekering wanneer je voor een behandeling bij de fysio bent geweest. Er geldt een uitzondering op deze regel; wanneer jouw aandoening staat vermeld op de lijst van chronische aandoeningen van de overheid kom je in aanmerking voor een vergoeding wanneer je minstens 20 keer bent behandeld voor deze specifieke aandoening.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent dan krijg je in bijna alle gevallen een gedeeltelijke of volledige vergoeding van de zorgverzekeraar voor behandelingen bij de fysiotherapeut. Let op: zorgverzekeraars hanteren verschillende modellen qua vergoeding en hoogte van de vergoeding. Zo vergoed bijvoorbeeld de ene zorgverzekeraar een vast bedrag per jaar aan behandelingen bij de fysiotherapeut waar de andere zorgverzekeraar een bedrag per behandeling vergoed.

Is een doorverwijzing van de huisarts benodigd?

Nee, een doorverwijzing van de huisarts is niet benodigd wanneer je je wil laten behandelen bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Eerder was een doorverwijzing wel verplicht wanneer je de fysiotherapeut wilde bezoeken. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij Janssen van Dijke wanneer je wel een doorverwijzing van de huisarts hebt gekregen.

Hoe vaak moet ik langskomen bij de fysiotherapeut?

Hoe vaak je behandeld dient te worden voordat je klacht genezen is, is lastig aan te geven voordat je voor het eerst op behandeling of intake afspraak bent geweest. Wanneer een van de specialisten een diagnose heeft kunnen stellen kan er vaak al een indicatie gegeven worden van het aantal benodigde behandelingen.

Wanneer je benieuwd bent naar het aantal benodigde behandelingen, vraag dit dan gerust na bij de fysiotherapeut bij wie je onder behandeling bent.

Kan ik aangeven bij welke vestiging ik behandeld wil worden? De ene praktijk ligt namelijk dichter bij Keijenborg

Ja, je kunt aangeven bij welke praktijk je graag behandeld zou willen worden. De praktijk in Hengelo (GLD) ligt, zoals je zelf uiteraard weet, erg dicht bij Keijenborg. Daarom is het in veel gevallen logischer om de praktijk in Keijenborg te bezoeken. Je kunt bij het maken van een afspraak aangeven op welke vestiging je behandeld zou willen worden. Dit kan zowel wanneer je een telefonische afspraak maakt en wanneer je het afspraakformulier invult.

Wat houdt het inloopspreekuur precies in?

Het inloopspreekuur is een moment waarop mensen met een klacht of pijn vrijblijvend langs kunnen komen bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Het inloopspreekuur vindt plaats in Zelhem op maandagavond van 19.00-19.30.

Het inloopspreekuur is vrij toegankelijk voor wanneer je vragen hebt of een advies wenst over een klacht. Let op: er kan voor het inloopspreekuur geen afspraak gemaakt worden. Het is dus mogelijk dat je even dient te wachten als er mensen voor je zijn.

Afspraak Maken