Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Steenderen

Fysiotherapie Steenderen

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Steenderen

Loop je met een (pijn)klacht rond of heb je een blessure? Wij kunnen je helpen. Met veel plezier behandelen we dagelijks mensen uit Steenderen en omgeving bij klachten.

De twee praktijken van Janssen van Dijke fysiotherapeuten zijn gevestigd in Zelhem en Hengelo (Gld).

Fysiotherapeuten met ervaring

Op dit moment zijn er 10 fysiotherapeuten werkzaam bij Janssen van Dijke.

De fysiotherapeuten hebben ieder een eigen specialisme. Zo kunnen we er binnen Janssen van Dijke voor zorgen dat we jou de best mogelijke behandeling kunnen garanderen.

Specialisatie Janssen van Dijke

Janssen van Dijke fysiotherapeuten biedt op haar praktijken in de omgeving van Steenderen diverse specialisaties en behandelingen aan:

Afspraak maken

Afspraak maken? Bel met het directe nummer: 0314-625150 of maak een afspraak via het formulier.

Een van de 10 fysiotherapeuten helpt je graag. Patiënten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio Steenderen

Last van pijn, klachten of een blessure? Woonachtig in de Steenderen of in de omgeving van Steenderen? Onze specialisten helpen jou van je klachten af! Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten bieden we verschillende specialisaties. Of je nou op zoek bent naar een fysio of een manueel therapeut, wij kunnen je helpen.

Cliënten uit de gehele regio zijn welkom bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Zo helpen we onder meer mensen uit ToldijkLaag-KeppelBaakKeijenborgRuurloVorden en Hummelo.

Vragen die veel gesteld worden

Regelmatig komen er dezelfde vragen voorbij van patiënten en/of mensen die voor het eerst een van onze praktijken bezoeken. Hieronder beantwoorden we de belangrijkste vragen voor je.

Hoe snel kan ik behandeld worden?

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten kun je vaak binnen 24 uur al terecht voor een behandeling in de buurt van Steenderen. Let op: in het weekend zijn onze vestigingen gesloten, daardoor is het dus niet mogelijk om op zaterdag en zondag behandeld te worden.

Wanneer je snel terecht wil voor een afspraak dan raden we het je aan om telefonisch een afspraak in te plannen, zo kan er direct een afspraak ingepland worden.

Worden behandelingen bij de fysiotherapeut vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je over een basisverzekering beschikt worden behandelingen bij de fysiotherapeut in de meeste gevallen niet vergoed. Er geldt wel een (gedeeltelijke) vergoeding op behandelingen wanneer de behandeling voor de aandoening benoemd wordt op de lijst met chronische aandoeningen van de overheid en nadat er in totaal 20 behandelingen voltooid zijn betreffende deze aandoening.

In het geval van een aanvullende verzekering geldt dat er een gedeeltelijke tot volledige vergoeding geldt op behandelingen bij de fysiotherapeut. De mate waarin een behandeling wordt vergoed hangt af van de zorgverzekeraar en van de afgesloten verzekering bij de betreffende zorgverzekeraar.

Daarnaast is het van belang om te weten hoe de behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Bij sommige zorgverzekeraars krijg je per jaar een totaalbedrag (bijvoorbeeld 250 euro) waar behandelingen door de fysiotherapeut van vergoed worden. Andere zorgverzekeraars vergoeden bijvoorbeeld een bedrag per behandeling.

Is een verwijzing van de huisarts nodig voor een afspraak?

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts voor een behandeling bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Tegenwoordig kun je zonder verwijsbrief zelfstandig een afspraak maken bij de fysiotherapeut. Ook mét een verwijsbrief ben je uiteraard van harte welkom om een afspraak te maken bij Janssen van Dijke.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het is lastig om precies te zeggen hoeveel behandelingen er benodigd zijn om een (pijn)klacht te verhelpen. Het verschilt namelijk per klacht hoeveel behandelingen er benodigd zijn. Soms is na 1 behandeling de klacht al verholpen, in andere gevallen zijn er meerdere behandelingen benodigd voor adequate hulpverlening.

Ik heb een voorkeur qua locatie van de praktijk, is dat een probleem?

Het is geen probleem dat je een voorkeur hebt qua locatie van de behandeling. Tijdens het maken van een afspraak kun je altijd aangeven op welke praktijk (Zelhem of Hengelo (GLD)) je behandeld wil worden. We snappen het uiteraard dat voor jou, in de meeste gevallen, de vestiging het dichtst bij Steenderen het meest ideaal is.

Wat houdt het inloopspreekuur precies in?

Het inloopspreekuur is een moment waarop patiënten (en niet-patiënten) met klachten voor een gratis en vrijblijvend langs kunnen komen. Het inloopspreekuur wordt georganiseerd op maandag van 19.00 tot 19.30 op onze praktijk in Zelhem.

Afspraak Maken