Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Hummelo

Fysiotherapie Hummelo

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Hummelo

Woon je in Hummelo en ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut? Bij Janssen van Dijke helpen we je graag. Onze vestigingen in Zelhem en Hengelo (Gld) liggen dicht in de buurt van Hummelo.

We verwelkomen wekelijks mensen uit Hummelo bij een van onze twee praktijken.

Fysiotherapie van hoge kwaliteit

De jarenlange werkervaring gecombineerd met de specialismen van de tien fysiotherapeuten welke werkzaam zijn bij Janssen van Dijke zorgt voor een hoge kwaliteit fysiotherapie.

Met deze ervaring en specialismen kunnen we jou snel en adequaat helpen bij klachten of pijn. Er is namelijk altijd een fysiotherapeut welke gespecialiseerd is in de aard van jouw klacht.

Specialismen

De specialisten bij Janssen van Dijke hebben, na jarenlange opleiding, allen hun eigen expertise. Binnen deze specialismen vallen onder andere:

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Dat kan via het het volgende nummer 0314-625150 of via het afsprakenformulier.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio Hummelo

Woon je in Hummelo of omgeving en heb je ergens last van of bepaalde pijnklachten? Laat een van de specialisten van Janssen van Dijke je helpen. De praktijken van Janssen van Dijke zijn gevestigd dichtbij Hummelo: in Zelhem en Hengelo (GLD). Naast dat we mensen uit Hummelo verwelkomen in onze praktijk komen onze patiënten uit de gehele omgeving van Doetinchem. Denk onder andere aan plaatsen als ToldijkLaag-KeppelKeijenborgVordenBaakSteenderen en Ruurlo.

Veelgestelde vragen

Hieronder behandelen we vragen die we vaak krijgen van patiënten en mensen die voor het eerst langskomen voor een behandeling in onze praktijk.

Hoe snel kan ik terecht bij jullie?

In eigenlijk alle gevallen ben je binnen 24 uur welkom bij Janssen van Dijke. We zijn op de meeste dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. Wil je graag snel een afspraak inplannen? Dan is het handig om even te bellen met de receptie. De receptie kan dan direct voor je bekijken waar en wanneer er een plek vrij is voor jou. Zo weet je direct waar je aan toe bent, wel zo prettig.

Wordt mijn behandeling bij de fysiotherapeut vergoed?

Dat hangt ervan af. Bij volwassenen met een basisverzekering worden in basis de behandelingen bij de fysiotherapeut niet vergoed. Wanneer je aanvullend verzekerd bent dan worden je behandelingen bij de fysiotherapeut meestal gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. De duurste aanvullende pakketten qua zorgverzekering vergoeden vaak de fysiotherapeutische behandeling in zijn totaliteit.

Wil je meer weten over de vergoeding in jouw specifieke situatie? Raadpleeg dan de pagina over vergoedingen.

Heb ik een verwijzing nodig van de huisarts?

Tegenwoordig heb je geen verwijzing meer nodig van de huisarts voor een behandeling bij de fysiotherapeut. Het kan zijn dat je wel een verwijzing hebt gekregen van de fysiotherapeut. In dat geval ben je ook van harte welkom in een van onze praktijken. Twijfel je toch nog? Neem gerust even contact op met de receptie, zij helpen je graag verder.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het is lastig om van te voren te benoemen hoeveel behandelingen je precies nodig hebt. Wanneer je dit graag zou willen weten dan kan het een goed idee zijn om dit even na te vragen bij de eerste behandeling. Wil je écht graag weten waar je aan toe bent voordat je start met een behandeling? Vraag dan het gratis advies aan of kom langs tijdens het gratis inloopspreekuur.

Mag ik zelf kiezen bij welke vestiging ik behandeld wil worden?

Bij Janssen van Dijke proberen we altijd rekening te houden met je voorkeuren. Wanneer het voor jou gunstiger is om vanuit Hummelo in Zelhem of Hengelo te komen, dan kun je dit altijd aangeven tijdens het maken van een afspraak. Wel benoemen we hierbij dat het kan dat jouw specifieke (pijn)klacht mogelijk beter past bij een specialist welke op dat moment in Zelhem óf juist in Hengelo (GLD) aan het werk is.

Wanneer ben ik welkom bij het inloopspreekuur?

Als je last hebt van fysieke klachten of pijn gerelateerde klachten aan het lichaam dan ben je van harte welkom tijdens het inloopspreekuur. Bij fysieke klachten kun je onder andere denken aan rugpijn, schouder- en nekklachten en liesklachten. Het is goed om te weten dat het inloopspreekuur altijd vrijblijvend en kosteloos is! Tijdens het inloopspreekuur vindt er geen behandeling plaats.

Afspraak Maken