Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Vorden

Fysiotherapie Vorden

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Vorden

Woon je in Vorden en ben je op zoek naar een behandeling voor (pijn)klachten of een blessure? De specialisten van Janssen van Dijke kunnen je verder helpen en ervoor zorgen dat je (snel) pijnvrij wordt en vrij kunt bewegen.

Onze twee praktijken zijn gevestigd vlakbij Vorden, namelijk in Hengelo (Gld) en Zelhem. Uiteraard ben je ook van harte welkom wanneer je uit de directe omgeving van Vorden komt. 

Fysiotherapie op hoog niveau

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten zijn op het moment 10 fysiotherapeuten aan het werk verdeeld over twee praktijken.

Iedere fysiotherapeut heeft zijn of haar eigen specialisme. Dit gecombineerd met jarenlange werkervaring zorgt ervoor dat we nagenoeg iedere (pijn)klacht of blessure snel en adequaat kunnen behandelen.

Specialisaties

Binnen de expertise van Janssen van Dijke fysiotherapeuten vallen onder andere de volgende specialisatie en behandelmethoden:

Maak een afspraak

Afspraak maken? Bel met ons directe nummer: 0314-625150 of vul het afspraakformulier in. Een van de specialisten helpt je graag verder in een van onze twee praktijken.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio Vorden

Woon je in Vorden of in de omgeving van Vorden en ben je op zoek naar een fysiotherapeut? Een van onze ervaren specialisten wil je graag helpen bij pijn, klachten of fysiek ongemak.

Wekelijks helpen we patiënten uit ToldijkLaag-KeppelBaakKeijenborgSteenderenRuurloVorden en Hummelo.

Janssen van Dijke fysiotherapeuten kan je snel hulp aanbieden op specialistisch niveau. Voor nagenoeg iedere (pijn)klacht is er een fysiotherapeut aanwezig met expertise op dat gebied.

Vragen die veel voorbij komen

Hieronder lees je het antwoord op vragen welke veel gesteld worden door patiënten in onze praktijken of mensen die voor het eerst een afspraak gemaakt hebben. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, we helpen graag.

Hoe snel kan ik een afspraak maken?

In de meeste gevallen kun je binnen 24 uur al terecht voor een afspraak bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten in een van de twee praktijken (in jouw geval waarschijnlijk het liefst in Hengelo gezien de reistijd vanuit Vorden). Aarzel niet en wacht niet bij klachten. We helpen je graag.

Wanneer het niet mogelijk is om naar een van onze praktijken in Zelhem of Hengelo (GLD) te komen kunnen we je ook helpen. Een behandeling kan op locatie in Vorden of omgeving Vorden plaatsvinden.

Hoe zit het met de vergoeding van de behandeling door de zorgverzekeraar?

Een behandeling bij de fysiotherapeut wordt (deels) vergoed wanneer je over een aanvullende verzekering beschikt. De precieze vergoeding is per verzekeraar verschillend. Daarnaast verschilt het ook per verzekeraar hoe de behandelingen worden vergoed. In sommige gevallen krijg je namelijk een vergoeding per behandeling, in andere gevallen krijg je een bedrag (bijvoorbeeld 250 euro) dat gespendeerd mag worden aan fysiotherapeutische behandelingen.

Wanneer je over een basisverzekering beschikt worden behandelingen bij de fysiotherapeut niet vergoed. Hier geldt echter een uitzondering op: wanneer de aandoening vermeld staat op de lijst van chronische aandoeningen van de overheid wordt er na in totaal 20 behandelingen een vergoeding vergoeding uitgekeerd per behandeling. Hoe hoog deze vergoeding is, verschilt per zorgverzekeraar.

Is een doorverwijzing van de huisarts benodigd?

Een verwijsbrief van de huisarts is niet benodigd voor een behandeling bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Met andere woorden: je bent van harte welkom in een van onze praktijken zonder dat je eerst langs de huisarts hoeft.

Uiteraard ben je met een verwijsbrief vanuit de huisarts ook van harte welkom bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten.

Hoe vaak moet ik langskomen bij de fysiotherapeut?

Het is lastig om te zeggen hoe vaak je precies langs moet komen bij de fysiotherapeut. Hoeveel behandelingen er benodigd zijn hangt altijd af van de (pijn)klacht en de ernst van deze klacht.

We snappen dat het in sommige gevallen belangrijk is om te weten hoeveel behandelingen er ongeveer benodigd zullen zijn. Over het benodigd aantal behandelingen kun je altijd overleggen met de fysiotherapeut tijdens een eerste behandeling of tijdens het inloopspreekuur dat wekelijks gratis en vrijblijvend wordt aangeboden.

Kan ik aangeven bij welke vestiging ik behandeld wil worden? Wegens de afstand vanuit Vorden

Ja, je kunt aangeven bij welke vestiging je behandeld zou willen worden. Natuurlijk is het logischer wanneer je in de directe omgeving van Zelhem woont, je naar de vestiging komt in Hengelo (GLD). Uiteraard geldt dit ook voor de praktijk in Hengelo (GLD).

Wat houdt het inloopspreekuur precies in?

Het inloopspreekuur is een moment waarop je vrijblijvend langs kunt komen voor een medisch advies. Bijvoorbeeld wanneer je kampt met klachten als rugpijn, liesklachten of heupklachten.

Een van de specialisten van Janssen van Dijke fysiotherapeuten zal je tijdens het inloopspreekuur een gratis en vrijblijvend advies geven over jouw klacht(en).

Het is goed om te weten dat er geen behandeling plaatsvindt tijdens het spreekuur. Je zult hier alleen een advies krijgen. Handig voor als je niet zeker weet of het nodig is om naar de fysiotherapeut te gaan met deze klachten.

Afspraak Maken