Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Laag-Keppel

Fysiotherapie Laag-Keppel

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Laag-Keppel

Heb je fysieke klachten of loop je rond met pijnklachten? Het ervaren team van Janssen van Dijke fysiotherapeuten kan je helpen bij het herstellen van deze klacht. We zijn gevestigd in de buurt van Laag-Keppel, namelijk in Zelhem en Hengelo (GLD).

Patiënten uit Laag-Keppel weten al jaren de weg te vinden naar onze praktijk te Zelhem.

Fysiotherapeuten met ervaring

In het team van Janssen van Dijke zijn 10 fysiotherapeuten werkzaam. Verschillende fysiotherapeuten hebben hun eigen specialisme. Door de verschillende specialismen kunnen we ook jouw klacht effectief behandelen.

Specialisaties

De fysiotherapeuten in het team van Janssen van Dijke zijn onder andere gespecialiseerd in de onderstaande behandelmethoden:

Afspraak maken

Uiteraard helpen we ook jou graag bij de behandeling van je klacht(en). Wil je een afspraak maken? Bel met het directe nummer: 0314-625150 of vul het afsprakenformulier in.

In de meeste gevallen kun je op werkdagen al binnen 24 uur bij ons terecht. Anderen beoordelen Janssen van Dijke gemiddeld met een 8,9.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio Laag-Keppel

Ben je woonachtig in de buurt van Laag-Keppel? Ben je op zoek naar een competente specialist welke je kan helpen bij de behandeling van jouw klacht? De fysio’s van Janssen van Dijke helpen je graag verder.

Ons doel is om jouw zo snel als mogelijk weer op een normale manier te laten bewegen zonder pijn. Zodat je zo snel als mogelijk weer kunt doen wat je altijd graag doet.

De fysiotherapeuten van Janssen van Dijke helpen patiënten uit onder andere ToldijkKeijenborg Baak, Steenderen, Ruurlo, Vorden en Hummelo).

Vragen die we veel voorbij horen komen

Er zijn vaak wat vragen die onbeantwoord blijven wanneer je naar de fysiotherapeut komt voor een behandeling of intake. We hebben daarom vragen welke we veel voorbij horen komen voor je op een rij gezet. Mogelijk heb je nog aanvullende vragen. Deze kun je uiteraard stellen aan de behandelend fysiotherapeut.

Op welke termijn kan ik terecht bij Janssen van Dijke?

Je kunt in de meeste gevallen binnen 24 uur terecht voor een afspraak bij Janssen van Dijke. Wil je snel terecht? Maak dan telefonisch een afspraak. Zo kun je direct samen met de secretaresse een afspraak inplannen.

Heb ik een doorverwijzing nodig van de huisarts?

Nee. Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten heb je geen doorverwijzing nodig voor een behandeling. Voorheen was een doorverwijzing wel verplicht wanneer je naar een fysiotherapeut ging. Met doorverwijzing van de huisarts ben je uiteraard ook van harte welkom bij ons.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig bij de fysiotherapeut?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is moeilijk in te schatten voordat je bij ons bent langs geweest. Na de intake kan er in de meeste gevallen al een schatting gemaakt worden van het aantal benodigde behandelingen.

Wil je graag weten waar je aan toe bent en hoeveel behandelingen je ongeveer nodig hebt? Vraag dit dan gerust na aan de behandelend fysiotherapeut.

Kan ik aangeven bij welke praktijk ik behandeld wil worden? De praktijk in Zelhem ligt namelijk dichter bij Laag-Keppel

Wanneer je graag in Zelhem behandeld wil worden omdat je in Laag-Keppel woont kun je dit aangeven wanneer je een afspraak maakt. De secretaresse zal voor zover mogelijk rekening proberen te houden met het verzoek.

Wat houdt het inloopspreekuur precies in?

Het inloopspreekuur is een wekelijks moment waarop je langs kunt komen met klachten bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Het inloopspreekuur vindt plaats op de praktijk in Zelhem op maandagavond van 19.00-19.30.

Afspraak Maken