Netwerken & samenwerkingen

Onze praktijk is aangesloten bij de volgende netwerken:

 

ClaudicatioNet

ClaudicatioNet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. ClaudicatioNet streeft naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (etalagebenen) in Nederland.

 

 

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Ruim 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en parkinsonverpleegkundigen), verdeeld over 69 regio’s zijn aangesloten bij dit netwerk. Het streven van ParkinsonNet is dat iedereen met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme de allerbeste zorg krijgt die mogelijk is.

 

 

 

Onze fysiotherapie praktijk werkt nauw samen met:

 

Slingeland Ziekenhuis

De fysiotherapeuten van onze praktijk werken nauw samen met de specialisten van de afdelingen longziekten, neurologie, orthopedie en fysiotherapie van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem.

 

 

Arendse Podotherapie – Aandacht voor lopen

De fysiotherapeuten van onze praktijk werken nauw samen met de podotherapeuten van Aandacht voor lopen. Zij zijn gespecialiseerd in het diagnosticeren, herkennen en behandelen van voetklachten. Aandachtvoorlopen.nl

 

 

FitYourBike

Voor sportieve en recreatieve fietsers, die het uiterste uit zichzelf willen halen of optimaal van het fietsen willen genieten en pijn willen voorkomen of verhelpen, werken wij samen met FitYourBike.

 

 

Fysiotherapie Jansen van den Berg

Wij werken nauw samen met de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Jansen van den Berg uit Vorden.

 

 

MB Massage Zelhem