Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Doetinchem » Shockwave Doetinchem

Shockwave Doetinchem

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Shockwave Doetinchem

Zoek je een shockwave behandeling in Doetinchem of in de nabije omgeving van Doetinchem? Shockwave therapie specialisten Remco, Inge of Lennard helpen je graag! Wanneer je last van klachten hebt kun je snel terecht bij een van de specialisten op het gebied van shockwave therapie.

De praktijken van Janssen van Dijke fysiotherapeuten zijn gevestigd in Zelhem en Hengelo (GLD).

Shockwave therapie op hoog niveau

Op dit moment zijn er twee specialisten werkzaam bij Janssen van Dijke op het gebied van Shockwave therapie. Deze specialisten helpen dagelijks mensen met klachten waarvoor shockwave therapie de beste behandeling lijkt.

Waarbij kan Shockwave therapie helpen?

Shockwave therapie kan erg divers ingezet worden, denk onder andere aan:

  • een tennis- of golfelleboog
  • hielspoor
  • pijn aan de achillespees
  • chronische schouderklachten met of zonder verkalking
  • knie artrose

Maak een afspraak

Afspraak maken? Bel het directe nummer: 0314-625150. Je kunt ook een afspraak maken via het afsprakenformulier. Janssen van Dijke wordt beoordeeld met een 8,9.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Shockwave therapie in Doetinchem

Woonachtig in Doetinchem (de HuetDichteren of Overstegen)? Of in de omgeving van Doetinchem? Zoek je een praktijk welke shockwave therapie behandelingen geeft? Dan zit je bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten goed. Shockwave therapie specialisten Ben en Lennard behandelingen dagelijks cliënten welke aandoeningen hebben waarvoor een shockwave therapie behandeling voor in aanmerking komt.

FAQ – veel gestelde vragen

De cliënten die langskomen hebben in veel gevallen vragen over de behandeling dan wel over praktische zaken. Om deze reden hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet zodat de belangrijkste vragen in de ieder geval beantwoord zijn. Mocht jouw vraag er toch niet tussen staan, schroom dan niet om deze te stellen aan de behandelend shockwave therapie specialist. Je kunt je vraag ook neerleggen bij de secretaresse wanneer je een afspraak maakt.

Hoe snel kan ik terecht bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten?

In de meeste gevallen kun je binnen 24 uur al behandeld worden bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Wanneer je graag snel terecht wil dan is het raadzaam op per telefoon een afspraak in te plannen, zo kunnen we snel met je schakelen en weet je direct waar je aan toe bent. Dat is wel zo fijn, wanneer je met klachten kampt.

Worden mijn behandelingen bij de fysiotherapeut vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je een basisverzekering hebt afgesloten bij de zorgverzekeraar dan worden normaliter je behandelingen bij de fysiotherapeut niet vergoed, ook niet wanneer je shockwave therapie volgt. Er geldt echt wel een uitzondering op deze situatie; wanneer jouw aandoening genoemd staat op de lijst van chronische aandoeningen van de overheid dan heb je wél recht op een -gedeeltelijke- vergoeding van de behandeling wanneer je al minstens 20 keer bent behandeld betreffende deze aandoening.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent dan heb je recht op een volledige of een gedeeltelijke vergoeding van je behandeling bij de fysiotherapeut. De hoogte van de vergoeding hangt af van de verzekeraar waarbij je bent aangesloten en de verzekering die je hebt afgesloten bij de betreffende verzekeraar.

Is een doorverwijzing van de huisarts verplicht?

Wanneer je langs wil komen bij de fysiotherapeut voor een shockwave behandeling dan is een verwijzing van de huisarts niet verplicht. Ter verduidelijking; je bent met een verwijzing van de huisarts uiteraard ook van harte welkom bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten.

Hoeveel shockwave therapie behandelingen heb ik nodig?

Het is lastig om te zeggen hoeveel shockwave behandelingen je precies nodig hebt voordat je voor een intake of eerste behandeling bent langsgekomen op de praktijk. Vraag gerust aan de behandelende fysiotherapeut hoeveel behandelingen je waarschijnlijk nodig zult hebben. De fysiotherapeut geeft je graag uitleg over het aantal benodigde behandelingen en op welke termijn deze gepland kunnen worden.

Bieden jullie ook shockwave therapie behandelingen aan in Zelhem? Ik kom namelijk uit Doetinchem

Shockwave therapie behandelingen worden ook in de directe omgeving van Doetinchem aangeboden, namelijk op onze praktijk in Zelhem. Wekelijks ontvangen we cliënten uit Doetinchem (onder andere de Huet, Overstegen en Dichteren) voor een behandeling.

Is het inloopspreekuur voor iedereen toegankelijk?

Het inloopspreekuur is inderdaad voor iedereen toegankelijk. Wanneer je vragen hebt over klachten of advies wil hebben over bijvoorbeeld pijn dan ben je van harte welkom tijdens het inloopspreekuur. Een van de specialisten van Janssen van Dijke fysiotherapeuten geeft je tijdens het inloopspreek uur een advies; helemaal gratis en vrijblijvend. Het inloopspreekuur wordt georganiseerd van 19.00 tot 19.30 op maandagavond op onze praktijk in Zelhem.

Welke specialisaties biedt Janssen van Dijke nog meer?

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen. Denk onder andere aan de behandelmethoden sportfysiotherapieechografiedry needlingmanuele therapie en bekkenfysiotherapie. Sommige van deze methoden worden met elkaar gecombineerd om tot het beste behandelresultaat te komen.

Afspraak Maken