Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Toldijk

Fysiotherapie Toldijk

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Toldijk

Heb je klachten en word je in het dagelijks leven gehinderd door de pijn? Bijvoorbeeld doordat je niet kunt sporten of normaal kunt werken? Of heb je al een tijd ergens last van en wil je nu gewoon eens van die klacht af?

Begrijpelijk. En goed dat je nu op zoek bent naar mogelijkheden om je te laten helpen. Pijnklachten kunnen namelijk veel invloed hebben op de kwaliteit van je leven. 

Kom je uit Toldijk of de nabije omgeving van Toldijk? Dan kunnen we je op korte afstand op onze praktijk in Hengelo (Gld) behandelen. 

De specialisten bij Janssen van Dijke helpen je graag om van je pijnklachten af te komen. Op dit moment werken er dagelijks 10 fysiotherapeuten in de twee praktijken te Zelhem en Hengelo (Gld).

Gespecialiseerd behandelaars

De fysiotherapeuten bij Janssen van Dijke zijn allemaal op hun eigen manier gespecialiseerd. Zo is Lennard bijvoorbeeld manueel therapeut, Valerie bekkenfysiotherapeut en verzorgt Inge Dry Needling behandelingen. 

Door met elkaar samen te werken kunnen we jou van de beste behandeling mogelijk voorzien. Bij Janssen van Dijke vind je onder andere de volgende specialisaties:

  • Manuele fysiotherapie
  • Longfysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Oedeemfysiotherapie
  • Leefstijlcoaching

Afspraak maken

Het is vanzelfsprekend dat je op korte termijn geholpen wil worden aan je klachten. 

Wanneer gewenst, is het ons doel om je binnen 24 uur te kunnen behandelen. 

Wil je een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Bel met het directe nummer (0314-625150) of vul het afsprakenformulier in.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio omgeving Toldijk

Heb je last van klachten en bekijk je de mogelijkheden van een behandeling bij de fysiotherapeut? Een van onze fysiotherapeuten helpt je graag met de behandeling van de pijnklachten zodat je snel en blijvend weer pijnvrij door het leven kunt gaan.

Onze praktijken zijn gevestigd in Zelhem en Hengelo (Gld). Vanuit Toldijk is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto naar onze praktijk in Hengelo (Gld).

Wekelijks helpen onze fysiotherapeuten patiënten uit de wijde omgeving op onze praktijk. Denk onder andere aan mensen uit plaatsen als Laag-KeppelBaakKeijenborgSteenderenRuurloVorden en Hummelo.

Hoe snel kan ik terecht?

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten streven we er altijd naar dat je op werkdagen binnen 24 uur al kunt langskomen voor een eerste behandeling. Zo zorgen we ervoor dat je snel geholpen kunt worden aan jouw klachten.

Wil je direct een afspraak maken? Bel dan met ons nummer 0314-625150, stuur ons een e-mail of vul het afsprakenformulier in.

Afspraak Maken