Fysiotherapie Doetinchem Dichteren

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Ik wil een afspraak maken

(Binnen 1 minuut geregeld)

Fysiotherapie Doetinchem Dichteren

Fysiotherapie Doetinchem Dichteren

Heb je pijn, klachten of een blessure? Ben je op zoek naar een deskundige en gespecialiseerde fysiotherapeut in de omgeving van Doetinchem Dichteren? De specialisten bij Janssen van Dijke in Zelhem en Hengelo (GLD) hebben jarenlange ervaring.

Tijdens de intake gaan we direct van start met het stellen van de juiste diagnose en leggen we de basis voor het behandelplan.

Fysiotherapeuten met ervaring

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten werken er op het moment 10 fysiotherapeuten.

Iedere fysiotherapeut heeft een eigen specialisme. Door de specialisatie te combineren met jarenlange werkervaring kan nagenoeg iedere (pijn)klacht of blessure snel en adequaat behandeld worden.

Specialisatie

De fysiotherapeuten van Janssen van Dijke zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende behandelmethoden:

Dry needling, Bekkenfysiotherapie, Echografie, Medical Taping, Manuele therapie, Shockwave therapie en Sportfysiotherapie

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Je kunt met ons directe nummer bellen: 0314-625150 of vul het afspraakformulier in. De fysiotherapeut helpt je graag verder in een van onze twee praktijken. Patiënten beoordelen ons met een 8,9.

Ik wil een afspraak maken

Waar heb je pijn of klachten?

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’


‘’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’


‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Zorgverzekeraars & netwerken


Fysiotherapie Doetinchem Dichteren

Heb je last van (pijn)klachten? Woonachtig in Doetinchem Dichteren of in de omgeving en ben je op zoek naar een deskundige fysiotherapeut? Een van onze ervaren specialisten helpt graag bij pijn, klachten of fysiek ongemak.

Janssen van Dijke fysiotherapeuten kan je snel helpen, we zijn gevestigd in Zelhem en Hengelo (GLD). Voor nagenoeg iedere (pijn)klacht is er een fysiotherapeut aanwezig met expertise. Maak direct een afspraak bij klachten.

Vragen die veel voorbij komen

Wanneer je voor het eerst naar de fysiotherapeut gaat heb je misschien vragen over je behandeling of andere praktische zaken. Dat snappen we helemaal. Deze vragen beantwoorden we graag voor je.

Op welke termijn kan ik behandeld worden?

Normaliter kun je binnen 24 uur al behandeld worden bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Wanneer je snel behandeld wil worden, bel dan het directe nummer zodat we je direct van dienst kunnen zijn met het maken van een afspraak. Aarzel niet met het maken van een afspraak wanneer je snel terecht wil, we helpen wekelijks mensen uit Doetinchem Dichteren. Let op: we zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Wordt mijn behandeling door de zorgverzekeraar vergoed?

Jouw behandeling bij de fysiotherapeut wordt in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekeraar en in andere gevallen niet.

Wanneer je beschikt over een basisverzekering dan word je gewoonlijk niet vergoed wanneer je voor een behandeling naar de fysiotherapeut gaat. Er geldt echter een uitzondering op de regel. Wanneer je een aandoening hebt welke vermeld staat op de lijst van chronische aandoeningen van de overheid dan geldt dat wanneer je minstens 20 keer bent behandeld voor deze aandoening er alsnog een – gedeeltelijke – vergoeding geldt voor de aanstaande behandelingen.

Wanneer je naar de fysiotherapeut gaat en je bent aanvullend verzekerd wordt jouw behandeling – gedeeltelijk – vergoed door de zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding wordt bepaald door de zorgverzekeraar waarbij je bent aangesloten en daarnaast door welke verzekering je hebt aangesloten. Daarnaast kan de wijze van vergoeding verschillen onder verzekeraars. Zo vergoed de ene verzekeraar een totaalbedrag per jaar en vergoed de andere verzekeraar een bepaald bedrag per behandeling.

Heb ik een doorverwijzing nodig?

Als je naar de fysiotherapeut wil dan heb je geen doorverwijzing nodig van de huisarts, een doorverwijzing is dus niet verplicht. Uiteraard ben je mét een doorverwijzing ook van harte welkom bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het is lastig om van te voren in te schatten hoeveel behandelingen je precies nodig hebt wanneer je de fysiotherapeut bezoekt. De fysiotherapeut kan na de eerste intake en/of de eerste behandeling een betere inschatting geven van het aantal behandelingen die je nodig zult hebben. Vraag hier gerust naar wanneer je hier benieuwd naar bent graag een inschatting zou willen van hoe vaak je langs dient te komen.

Kan ik zelf kiezen bij welke praktijk ik behandeld wil worden?

Wanneer je uit Doetinchem Dichteren (of de Huet of Overstegen)komt voor een behandeling dan kan het logistiek gezien makkelijker zijn om de praktijk te bezoeken in Zelhem. Uiteraard kun je je voorkeur aangeven wanneer je telefonisch of per afspraakformulier een afspraak inplant. We houden altijd rekening met dergelijke verzoeken.

Wat is het inloopspreekuur?

Het inloopspreekuur is een moment waarop je welkom bent op onze praktijk in Zelhem voor een gratis advies over jouw (pijn)klacht. Het inloopspreekuur wordt georganiseerd op maandagavond van 19.00 tot 19.30. Het inloopspreekuur is niet op afspraak, daarom kan het zo zijn dat je even dient te wachten op je beurt. Let op: tijdens het inloopspreekuur vindt er geen behandeling plaats.