Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Zieuwent

Fysiotherapie Zieuwent

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Zieuwent en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij.

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysio Zieuwent

Bij Janssen van Dijke geloven we dat kwaliteit van leven hand in hand gaat met bewegingsvrijheid. In de buurt van het prachtige Zieuwent bieden we topkwaliteit fysiotherapie, dicht bij huis. Ons team van deskundige fysiotherapeuten staat klaar om jou te begeleiden naar een leven vrij van pijn en beperkingen.

Persoonlijke Zorg op Maat

Elke cliënt is uniek en daarom geloven we bij Janssen van Dijke in een persoonlijke aanpak. Onze behandelingen zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, zodat jij het beste resultaat kunt behalen. We luisteren naar jouw verhaal, beoordelen jouw situatie en stellen samen met jou een behandelplan op.

Onze Expertise

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in een breed scala aan behandelingen en therapieën. Of je nu herstelt van een operatie, lijdt aan chronische pijn, of zoekt naar manieren om blessures te voorkomen, wij hebben de expertise om jou te helpen. Onze specialisaties omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Moderne Faciliteiten & Technieken

Onze praktijk in de buurt van Zieuwent is uitgerust met de nieuwste faciliteiten en we maken gebruik van geavanceerde technieken om jouw herstel te versnellen. Van uitgebreide revalidatieprogramma’s tot gespecialiseerde therapieën zoals dry needling, wij bieden alles wat nodig is om jou optimaal te ondersteunen.

Maak een afspraak

Wacht niet langer met het nemen van de eerste stap naar een beter leven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak in de buurt van Zieuwent. Ons vriendelijke team helpt jou graag verder met al jouw vragen en zorgt ervoor dat je snel terecht kunt.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysiotherapeut Zieuwent

Op zoek naar uitstekende fysiotherapeutische zorg in de omgeving van Zieuwent? Zoek niet verder; bij Janssen van Dijke Fysiotherapie Zieuwent bieden we snelle en effectieve hulp. Dankzij de flexibiliteit van onze fysiotherapeuten is het mogelijk om vaak binnen 24 uur al bij een van onze specialisten terecht te kunnen. Cliënten uit Zieuwent en omstreken, waaronder Toldijk, Laag-Keppel, Baak, Keijenborg, Steenderen, Vorden, en Hummelo, vinden wekelijks hun weg naar onze praktijk voor de behandeling van hun (pijn)klachten.

Ons team bij Janssen van Dijke Fysiotherapie Zieuwent beschikt over een brede expertise. Met 10 gespecialiseerde medewerkers kunnen we voor vrijwel elke (pijn)klacht een passende behandeling bieden.

Indien je te kampen hebt met (pijn)klachten, aarzel dan niet langer en maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten. Twijfel je of een directe afspraak bij de fysiotherapeut de juiste stap is? Laat je klachten dan eerst beoordelen tijdens een gratis adviesgesprek door een van onze specialisten. Zij luisteren graag naar de aard van jouw klachten en voorzien je van deskundig advies, zodat je zelf kunt beslissen of behandeling voor jou de juiste keuze is.

Bij Janssen van Dijke Fysiotherapie Zieuwent verwelkomen we cliënten uit Zieuwent en de bredere omgeving. Onze praktijken in Hengelo (GLD) en Zelhem staan open voor iedereen die professionele ondersteuning nodig heeft bij het herstellen van hun gezondheid.

Veelgestelde Vragen over Fysiotherapie in de omgeving van Zieuwent

Wat kan Janssen van Dijke Fysiotherapie voor mij betekenen?

Janssen van Dijke Fysiotherapie, met twee locaties nabij Zieuwent, biedt een breed spectrum aan fysiotherapeutische behandelingen en specialisaties. Ons team van deskundige fysiotherapeuten werkt nauw met je samen om een persoonlijk behandelplan te ontwikkelen, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen, variërend van het herstellen van sportblessures tot het beheersen van chronische pijn.

Hoe snel kan ik terecht bij Janssen van Dijke Fysiotherapie?

We begrijpen het belang van snelle toegang tot fysiotherapeutische zorg. Daarom streeft Janssen van Dijke Fysiotherapie ernaar om je vaak binnen 24 uur na het maken van je afspraak te ontvangen op een van onze locaties nabij Zieuwent. We zetten ons in om je zo spoedig mogelijk te helpen met je klachten.

Heeft Janssen van Dijke Fysiotherapie specialisaties?

Zeker, Janssen van Dijke Fysiotherapie beschikt over een team met diverse specialisaties, waaronder algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, en geriatrische fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten zijn hooggekwalificeerd om een uitgebreid scala aan fysieke klachten te behandelen.

Heb ik een verwijzing nodig voor Janssen van Dijke Fysiotherapie?

Voor de meeste behandelingen bij Janssen van Dijke Fysiotherapie heb je geen verwijzing nodig van een arts. Dit betekent dat je direct een afspraak kunt maken voor een consultatie. Echter, voor bepaalde specifieke verzekeringspolissen of behandelingen kan een verwijzing vereist zijn. We adviseren je om dit voorafgaand aan je afspraak te verifiëren met je zorgverzekeraar.

Hoe maak ik een afspraak bij Janssen van Dijke Fysiotherapie?

Het maken van een afspraak bij Janssen van Dijke Fysiotherapie is eenvoudig. Je kunt ons bellen of het contactformulier op onze website invullen. Vermeld daarbij je voorkeurslocatie dichtbij Zieuwent, zodat we je zo effectief mogelijk kunnen helpen.

Afspraak Maken