Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Harreveld

Fysiotherapie Harreveld

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Harreveld en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij.

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysio Harreveld

Bij Janssen van Dijke zijn we ervan overtuigd dat een hoge kwaliteit van leven onlosmakelijk verbonden is met de vrijheid van beweging. Vlakbij Harreveld bieden we fysiotherapie van topniveau, gewoon in jouw eigen omgeving. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn toegewijd aan jouw begeleiding op weg naar een leven zonder pijn en beperkingen.

Zorg op Maat, Persoonlijk en Doeltreffend

Bij Janssen van Dijke staat de unieke behoefte van elke cliënt centraal. Wij hanteren een persoonlijke benadering, waarbij behandelingen nauwkeurig worden afgestemd op jouw individuele eisen, om zo het optimale resultaat te verzekeren. We nemen de tijd om naar je te luisteren, evalueren jouw conditie zorgvuldig en ontwikkelen in samenspraak een persoonlijk behandelplan.

Onze Expertise

Onze fysiotherapeuten hebben uitgebreide expertise in een diversiteit aan behandelmethoden en therapieën. Of je nu revalideert na een operatie, kampt met chronische pijn, of op zoek bent naar preventieve maatregelen tegen blessures, ons team beschikt over de kennis en vaardigheden om je te ondersteunen. We zijn gespecialiseerd in diverse gebieden, waaronder:

Geavanceerde Faciliteiten & Technologieën

Met onze vestiging in de nabijheid van Harreveld beschikken we over moderne faciliteiten en passen we de laatste technologieën toe om je herstel te bevorderen. Van intensieve revalidatieprogramma’s tot aan gespecialiseerde therapieën zoals dry needling, bij ons vind je de ondersteuning die je nodig hebt om optimaal te herstellen.

Maak een afspraak

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak vlakbij Harreveld. Ons vriendelijke team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je snel bij ons terechtkunt.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysiotherapeut Harreveld

Ben je in de omgeving van Harreveld op zoek naar fysiotherapeutische zorg? Jouw zoektocht eindigt bij Janssen van Dijke Fysiotherapie in de buurt van Harreveld, waar we snelle en doeltreffende ondersteuning bieden. Onze fysiotherapeuten zijn dusdanig flexibel dat je vaak al binnen 24 uur terecht kunt bij een specialist. Bewoners uit Harreveld en de wijde omgeving, inclusief Toldijk, Zieuwent, Laag-Keppel, Baak, Keijenborg, Steenderen, Vorden, en Hummelo, bezoeken regelmatig onze praktijk om hun (pijn)klachten te laten behandelen.

Het team van Janssen van Dijke Fysiotherapie is breed gespecialiseerd. Met een team van 10 deskundige medewerkers bieden we voor bijna elke (pijn)klacht een geschikte behandeling.

Wanneer je last hebt van (pijn)klachten, twijfel dan niet langer en plan een afspraak met een van onze fysiotherapeuten. Onzeker of directe behandeling bij de fysiotherapeut de juiste keuze is voor jou? Laat je klachten eerst vrijblijvend beoordelen tijdens een gratis adviesgesprek door een van onze experts. Zij nemen uitgebreid de tijd om naar jouw klachten te luisteren en voorzien je van professioneel advies, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen over de behandeling.

Janssen van Dijke heet cliënten uit Harreveld en ver daarbuiten van harte welkom. Ook in onze vestigingen in Hengelo (GLD) en Zelhem staan we klaar voor iedereen die behoefte heeft aan professionele begeleiding bij het herstel van hun gezondheid.

Veelgestelde Vragen over Fysiotherapie in de omgeving van Harreveld

Is het mogelijk om zonder verwijzing een afspraak te maken bij Janssen van Dijke

Ja, in Nederland kun je zonder verwijzing van een arts direct een afspraak maken bij een fysiotherapeut, ook in Harreveld. Dit wordt directe toegankelijkheid fysiotherapie (DTF) genoemd. Het stelt je in staat om rechtstreeks contact op te nemen met een fysiotherapiepraktijk in Harreveld voor een eerste consult of behandeling, zonder eerst langs je huisarts te hoeven gaan.

Hoe snel kan ik bij Janssen van Dijke Fysiotherapie in Harreveld terecht voor een eerste afspraak?

Bij Janssen van Dijke Fysiotherapie in de buurt van Harreveld zetten we ons in om je zo spoedig mogelijk te ontvangen. Over het algemeen is het mogelijk om binnen enkele werkdagen al een eerste afspraak te maken. Echter, de beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van de vraag en de gewenste specialisatie. We adviseren om direct contact op te nemen met onze praktijk voor de meest actuele informatie over onze beschikbaarheid.

Heb ik een verwijzing nodig voor Janssen van Dijke Fysiotherapie?

Bij Janssen van Dijke Fysiotherapie is voor het merendeel van de behandelingen geen doktersverwijzing vereist. Dit maakt het mogelijk om rechtstreeks een afspraak in te plannen voor een consult. Toch kan het zo zijn dat voor sommige specifieke verzekeringsovereenkomsten of behandelingen een verwijzing noodzakelijk is. We raden je daarom aan om dit voor je afspraak te controleren bij je zorgverzekeraar.

Hoe maak ik een afspraak bij Janssen van Dijke?

Een afspraak maken bij Janssen van Dijke Fysiotherapie is heel eenvoudig. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op onze website gebruiken. Geef je gewenste locatie in de omgeving van Harreveld op, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Afspraak Maken