Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Doetinchem » Fysiotherapie Doetinchem de Huet

Fysiotherapie Doetinchem de Huet

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Doetinchem de Huet

Heb je last van pijnklachten? Ben je op zoek naar een deskundige fysiotherapeut in de buurt van Doetinchem de Huet?

De specialisten van Janssen van Dijke helpen je graag. Je bent van harte welkom in een van onze praktijken in Zelhem en Hengelo (Gld).

De eerste behandeling start altijd met een intake zodat direct de juiste diagnose gesteld kan worden. Zo word jij zo snel mogelijk weer pijnvrij.

Fysiotherapeuten met ervaring

Bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten werken er momenteel 10 fysiotherapeuten. Wekelijks behandelen we mensen aan uiteenlopende klachten.

De fysiotherapeuten hebben allen hun eigen specialisme. Door de specialismen te combineren met 10+ jaar werkervaring zorgen we ervoor dat we nagenoeg iedere (pijn)klacht of blessure snel en adequaat kunnen behandelen.

Specialisaties

De fysiotherapeuten van Janssen van Dijke fysiotherapeuten zijn onder andere gespecialiseerd in onderstaande (methodieken):

Maak een afspraak

Maak een afspraak. Bel met ons directe nummer: 0314-625150 of vul het afspraakformulier in. De fysiotherapeut helpt je graag verder in een van onze twee praktijken.

Waar heb je klachten?

Rugklachten

Nekklachten

Overige klachten

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysiotherapeut Doetinchem de Huet

Heb je ergens last? Pijn tijdens bewegen of tijdens het sporten? Blijf niet langer lopen met pijnklachten. Maak een afspraak bij de fysiotherapeut. Wekelijks behandelen we bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten mensen vanaf Doetinchem de Huet, maar ook vanaf Doetinchem Overstegen en Dichteren.

Je bent van harte welkom in een van onze praktijken in Zelhem en Hengelo (Gld).

Veelgestelde vragen

Hieronder nemen we de vragen met je door die we veel voorbij horen komen. Bijvoorbeeld van mensen die voor het eerst in de praktijk langskomen voor een intake. Staat jouw vraag er nou niet tussen? Geen enkel probleem, stel deze gerust aan ons. Dit kan via het contactformulier, wanneer je een afspraak maakt of langskomt bij de fysiotherapeut voor een behandeling.

Kan ik snel een afspraak maken en behandeld worden?

In de meeste gevallen kun je bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten al binnen 24 uur behandeld worden op een van onze twee praktijken. Wanneer je snel terecht wil, neem dan telefonisch contact met ons op zodat we direct een afspraak met je in kunnen plannen en ervoor kunnen zorgen dat jij snel behandeld wordt. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen je klachten snel behandeld worden.

Worden mijn fysiotherapie behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Wanneer je over een basisverzekering beschikt dan worden jouw behandelingen in basis niet vergoed door de zorgverzekeraar. Er geldt echter wel een uitzondering op de regel. Wanneer jouw aandoening staat op de lijst van chronische aandoeningen van de overheid dan kom je in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding van de behandeling wanneer je minstens al 20 keer bent behandeld betreffende deze aandoening.

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt dan worden je behandelingen deels of volledig vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten. Informeer altijd naar de voorwaarden van jouw specifieke polis, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Heb ik een doorverwijzing nodig (van de huisarts)?

Nee, je hebt geen doorverwijzing nodig van de huisarts voor een behandeling bij de fysiotherapeut. Tegenwoordig kun je zonder verwijsbrief behandeld worden. Je bent met een verwijsbrief uiteraard ook van harte welkom bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het is onduidelijk hoeveel behandelingen je nodig hebt. Wanneer je voor het eerst langskomt bij de fysiotherapeut voor de intake dan kunnen we mogelijk meer uitsluitsel geven over het benodigd aantal behandelingen. Vraag hier gerust naar wanneer je voor een behandeling langskomt bij de fysiotherapeut.

Ik heb een voorkeur qua behandelingspraktijk, mag ik deze doorgeven?

Wanneer je een voorkeur hebt qua praktijk, bijvoorbeeld wanneer de praktijk in Zelhem dichterbij is vanuit Doetinchem de Huet, dan kun je dit altijd aangeven wanneer je een afspraak maakt. We proberen hier altijd rekening mee te houden. Je kunt dit zowel aangeven wanneer je een telefonische afspraak maakt dan wel wanneer je het afspraakformulier invult.

Kan ik vrijblijvend langskomen op tijdens het inloopspreekuur?

Je bent inderdaad van harte welkom tijdens het inloopspreekuur bij Janssen van Dijke fysiotherapeuten. Het inloopspreekuur wordt iedere maandagavond georganiseerd van 19.00 tot 19.30. Het inloopspreekuur is gratis en vrijblijvend, ook wanneer je geen patiënt bent van Janssen van Dijke ben je dus van harte welkom op dit moment. Het spreekuur wordt georganiseerd zonder afspraak, dit betekent dat het kan zijn dat je even dient te wachten op fysiotherapeutisch advies.

Afspraak Maken