Ambachtsweg 16, 7021 BT Zelhem

Kampstraat 2, 7255 XC Hengelo (Gld)

Home » Fysiotherapie Doetinchem » Fysiotherapie Doetinchem Overstegen

Fysiotherapie Doetinchem Overstegen

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Binnen één minuut geregeld

Afspraak binnen 24 uur

10+ jaar ervaring

Contracten met alle zorgverzekeraars

Ook in de avonden

Ruim 5.000 tevreden patiënten

BIG-geregistreerd

Fysiotherapie Doetinchem Overstegen

*Op vijf minuten rijden of tien minuten fietsen vanaf Overstegen

Janssen van Dijke is een fysiotherapiepraktijk met tien fysiotherapeuten met hun eigen specialisme. Hierdoor kunnen we klachten effectief behandelen. We werken samen met o.a. het Slingeland Ziekenhuis en zorgverleners zoals de podotherapeut en diëtist.

Ben je op zoek naar een goede behandelaar in de omgeving van Doetinchem Overstegen? De specialisten helpen je graag van je klacht af. Onze twee praktijken zijn gevestigd in Zelhem en Hengelo (Gld).

Fysiotherapeuten met ervaring

De fysiotherapeuten binnen onze praktijken hebben studies op het hoogste niveau gevolgd (o.a. universiteit) en volgen regelmatig cursussen om zich te laten bijscholen zodat ze up-to-date zijn omtrent de kennis in hun vakgebied.

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij of fit

Binnen 1 minuut geregeld

Specialisaties

Iedere fysio binnen het team heeft een eigen specialisme. Denk onder andere aan:

Afspraak maken

Afspraak maken? Bel het directe nummer: 0314-625150 of vul het afspraakformulier in. We zitten vlakbij Doetinchem Overstegen.

We worden beoordeeld met een 9,2

De praktijk vlakbij Overstegen (Zelhem)

Oefenzaal

De praktijk

De oefenzaal in Overstegen

Oefenzaal

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’

’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’

‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Intake. De specialist brengt jouw klachten in kaart.

Behandelplan. Samen stellen we een behandelplan op. We houden rekening met je voorkeuren.

Behandeling. Je wordt behandeld en gaat aan de slag met je herstel.

Evalueren. We houden samen in de gaten of het herstel spoedig verloopt. Waar nodig sturen we bij.

Fysio Doetinchem Overstegen

Heb je last van pijnklachten, kun je niet vrij bewegen en ben je daarom op zoek naar hulp om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer pijnvrij door het leven kan?

De fysiotherapeuten van Janssen van Dijke fysiotherapeuten vlakbij Doetinchem Overstegen zorgen ervoor dat je snel van je klachten af bent.

Wacht bij klachten niet langer met het maken van een afspraak. Wekelijks helpen we cliënten uit Doetinchem en omgeving (onder andere de Huet en Dichteren).

Wil je eerst meer informatie? Lees hieronder dan de veelgestelde vragen of neem contact op met de secretaresse of één van de fysiotherapeuten. Zij beantwoorden je vragen graag.

Vragen die we veel voorbij horen komen

Geregeld hebben mensen diverse vragen over een behandeling bij de fysiotherapeut. Om de meest gestelde vragen alvast te beantwoorden hebben we deze hieronder voor je opgesomd. Zit jouw vraag er niet tussen? Stel deze gerust aan de secretaresse of jouw fysiotherapeut.

Hoe snel kan ik behandeld worden?

In de meeste gevallen kan een behandeling plaatsvinden binnen 24 uur. Janssen van Dijke fysiotherapeuten is geopend van maandag tot en met vrijdag. Wanneer je snel terecht wil voor een behandeling dan raden we je aan om telefonisch een afspraak te maken. Zo kan er direct een afspraak ingepland worden. Vanuit Doetinchem Overstegen is onze praktijk in Zelhem snel bereikbaar.

Krijg ik een vergoeding van de zorgverzekeraar?

Wanneer je beschikt over een basisverzekering dan krijg je normaliter geen vergoeding van de zorgverzekeraar tenzij jouw aandoening staat vermeld op de lijst van chronische aandoeningen van de overheid. Wanneer je, naast een vermelding van jouw aandoening op de lijst met chronische aandoeningen, al 20 keer of meer bent behandeld voor de betreffende aandoening dan heb je ook recht op een gedeeltelijke vergoeding van de behandeling.

Wanneer je over een aanvullende zorgverzekering beschikt dan krijg je in de meeste gevallen een gedeeltelijke tot volledige vergoeding van de zorgverzekering voor je behandeling bij de fysiotherapeut. De wijze waarop de behandeling vergoed wordt scheelt in sommige gevallen wel per zorgverzekeraar. Zo vergoeden sommige verzekeraars een vast bedrag per jaar en vergoeden andere verzekeraars een bedrag per behandeling. Informeer bij je verzekeraar of bekijk je polis voor de voor jou geldende voorwaarden.

Is een verwijzing van de huisarts verplicht?

Een verwijzing van de huisarts is in basis niet verplicht wanneer je naar de fysiotherapeut wil voor een behandeling. Je kunt dus gewoon een afspraak maken bij de fysiotherapeut wanneer je dit wenst. Uiteraard ben je ook met een verwijsbrief welkom bij Janssen van Dijke voor een fysiotherapie behandeling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor mijn klacht?

Het is lastig in te schatten hoeveel behandelingen je precies nodig zult hebben voordat je voor een intake of een eerste behandeling langs bent geweest bij een van onze specialisten. Na het eerste contactmoment kan de fysiotherapeut vaak een betere inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen. Wanneer je dit graag wil weten kun je gerust vragen naar het aantal benodigde behandelingen.

Ik zou graag in Zelhem behandeld worden, kan dat?

Je mag altijd aangeven wat jouw voorkeur betreft met betrekking tot de praktijk waar je graag behandeld zou willen worden. Jouw voorkeur kun je aangeven wanneer je telefonisch een afspraak inplant met de secretaresse maar ook wanneer je het afspraakformulier invult. We snappen dat het voor jou makkelijker is om in Zelhem te komen vanuit Doetinchem Overstegen voor een fysiotherapie behandeling.

Wat houdt het inloopspreekuur precies in?

Het inloopspreekuur is een moment waarop je vrijblijvend langs kunt komen op onze praktijk voor een gratis advies betreffende jouw eventuele klachten. Het inloopspreekuur wordt georganiseerd in Zelhem (vlakbij Overstegen), iedere maandag om 19:30. Het is goed om te weten dat er tijdens het inloopspreekuur geen fysiotherapie behandelingen plaatsvinden.

Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat het inloopspreekuur wordt georganiseerd op inloopbasis. Zo kan het dus zijn dat je eventjes in de rij moet plaatsnemen voordat je aan de beurt bent omdat er al iemand in de spreekkamer is.

Wat zijn jullie openingstijden?

Let op: onze openingstijden verschillen van dag tot dag. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, in het weekend zijn we gesloten. Bij Janssen van Dijke hanteren we doordeweeks de volgende openingstijden:

  • Op maandag zijn we geopend van 08:00 – 20:30
  • Op dinsdag zijn we geopend van 08:00 – 22:30
  • Op woensdag zijn we geopend van 08:00 – 22:30
  • Op donderdag zijn we geopend van 08:00 – 22:00
  • Op vrijdag zijn we geopend van 08:00 – 18:00

Hoe lang duurt een fysiotherapie behandeling bij Janssen van Dijke?

Meestal duurt een behandeling zo’n 20 tot 30 minuten bij de fysiotherapeut. Het kan zijn dat de intake wat langer duurt, afhankelijk van de klacht. Gemiddeld word je zo’n 1 a 2 keer per week behandeld bij ons om een snel herstel te bevorderen. Soms is dat minder, en kom je bijvoorbeeld eens in de paar weken langs voor een behandeling.

Uiteraard houden we ook rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, echter zal de fysiotherapeut altijd wel een (dringend) advies geven ten aanzien van wat de beste frequentie qua behandelingen lijkt in jouw specifieke situatie.

Kan ik een voorkeur aangeven voor de fysio waar ik graag bij behandeld zou willen worden?

Ja, je kunt zeker een voorkeur aangeven voor de fysiotherapeut waar je graag bij behandeld zou willen worden. Bij ons team kun je zien welke fysiotherapeuten er allemaal werkzaam zijn bij Janssen van Dijke. Geef tijdens het maken van een afspraak (per e-mail of telefonisch) gerust aan waar je voorkeur ligt. Ook wanneer je het afspraak maken formulier invult kun je een voorkeur doorgeven.

Afspraak Maken