Fysiotherapie Zelhem

Janssen van Dijke is specialist op het gebied van fysiotherapie in Doetinchem en omgeving Achterhoek (gevestigd in Zelhem en Hengelo).

Mogen wij je helpen bij klachten?

Word snel en blijvend weer klachtenvrij

Ik wil een afspraak maken

(Binnen 1 minuut geregeld)

Fysiotherapie Zelhem

Fysiotherapie Zelhem

Heb je fysieke klachten of loop je rond met pijnklachten? Het ervaren team van Janssen van Dijke fysiotherapeuten kan je helpen bij het herstellen van deze klacht. We zijn gevestigd in de buurt van Zelhem en Hengelo (GLD).

Patiënten uit omgeving weten al jaren de weg te vinden naar onze praktijk te Zelhem.

 

Fysiotherapeuten met ervaring

In het team van Janssen van Dijke zijn 10 fysiotherapeuten werkzaam. Verschillende fysiotherapeuten hebben hun eigen specialisme. Door de verschillende specialismen kunnen we ook jouw klacht effectief behandelen.

 

Specialisaties

De fysiotherapeuten in het team van Janssen van Dijke zijn onder andere gespecialiseerd in de onderstaande behandelmethoden:

 

Afspraak maken

Uiteraard helpen we ook jou graag bij de behandeling van je klacht(en). Wil je een afspraak maken? Bel met het directe nummer: 0314-625150 of vul het afsprakenformulier in.

In de meeste gevallen kun je op werkdagen al binnen 24 uur bij ons terecht.

 

Ik wil een afspraak maken

Anderen beoordelen Janssen van Dijke gemiddeld met een 8,9.

Waar heb je pijn of klachten?

Anderen vertellen

‘’Gedrevenheid, oprechte aandacht voor de klachten, duidelijke communicatie’’


‘’Goede bereikbaarheid, vriendelijke benadering en deskundig.’’


‘’Zeer tevreden, behandeling doeltreffend. Je wordt serieus genomen en ik kreeg ook duidelijk uitleg. Erg aardig en wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er via de mail ook dingen besproken/geregeld kunnen worden. Zo heb je meteen de juiste persoon en hoef dan niet te bellen en/of terug gebeld te worden.’’

Hoe gaan we te werk?

Zorgverzekeraars & netwerken