Fysiotherapie in Zelhem & Hengelo (Gld)

Heb je ergens last van? Wij helpen je graag verder

Maak een afspraak

Waar heb je klachten?

Ons team bestaat uit ervaren fysiotherapeuten met een passie voor bewegen. Zij begeleiden jong en oud die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen op de praktijken in Zelhem en Hengelo (Gld).

Zorgverzekeraars & netwerken


Afspraak maken

Het laatste nieuws in Zelhem en Hengelo

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent Janssen van Dijke fysiotherapeuten.

Bekijk alle nieuwsberichten

Fysiotherapie Zelhem

Janssen van Dijke fysiotherapeuten staat bekend om zijn kwalitatieve zorg. Janssen van Dijke fysiotherapeuten is in 1980 in Halle gestart onder de naam Fysiotherapiepraktijk Janssen. In 1984 is de praktijk een fusie aangegaan met praktijk van Dijke in Hengelo onder de naam Janssen van Dijke. Sindsdien helpen we mensen uit de hele Achterhoek (o.a. uit Doetinchem, maar ook kleinere plaatsen als Toldijk en Laag-Keppel.

In 1997 heeft de praktijk in Zelhem het huidige pand aan de Ambachtsweg betrokken. Dit werd onze hoofdlocatie, waar zich ook de centrale administratie bevindt.

Sinds 2014 zijn wij ook een officiële samenwerking aangegaan met Aerofitt en hebben wij een locatie aan De Brink in Zelhem.

Cliënten komen van verschillende plaatsen in de gemeentes Bronkhorst en Doetinchem. Jong en oud bezoekt onze praktijk.

In november 2020 is de praktijk overgedragen aan nieuwe praktijkeigenaar Lennard Hendriks. Net als vorig eigenaar Roel Janssen, is ook Lennard manueel therapeut.

 

Ontwikkeling

Janssen van Dijke is bezig met continue ontwikkelen van de fysiotherapeuten en behandeltechnieken. Wij beschikken sinds enige tijd ook over echografie en shockwave, waardoor we een nog efficiëntere behandeling kunnen inzetten.

 

Samenwerking

Janssen van Dijke staat er tevens om bekend een hecht team te vormen, dat goed met elkaar samenwerkt en voor elkaar klaarstaat. Bij ziekte of afwezigheid van een collega proberen wij dan ook, waar wenselijk en noodzakelijk,  de patiënten zo efficiënt mogelijk in te plannen bij de overige collega’s. Hierdoor hoeft een cliënt niet altijd zijn behandeling over te slaan. Dit kan soms cruciaal zijn binnen het behandeltraject.

Fysiotherapie Hengelo (Gld)

Janssen van Dijke fysiotherapeuten in Hengelo (Gld) is een fysiotherapiepraktijk welke al ruim 40 jaar bekendheid heeft. Janssen van Dijke fysiotherapeuten is in 1980 in Hengelo (Gld) gestart, onder de naam Fysiotherapiepraktijk Van Dijke, aan De Heurne.

In 1984 zijn beide praktijken samen gegaan onder de naam Janssen van Dijke en is de praktijk in Hengelo (Gld) verhuisd naar de Groene Kruisstraat.

Vervolgens is de locatie aan de Groene Kruisstraat verhuisd naar de Kampstraat 2, per november 2020. De praktijk beschikt nu over een veel ruimere locatie, met 4 moderne behandelkamers en een mooie oefenzaal.

Samenwerken staat binnen beide praktijken centraal. Zo werken wij met meerdere disciplines op verschillende locaties samen, waaronder: huisartsen, diëtisten, podotherapeuten, ergotherapeuten en specialisten in het ziekenhuis. Wij werken tevens samen met zorgcentrum De Bleijke, waar wij vele cliënten behandelen.

 

Multidisciplinaire behandeling

Ook binnen de praktijk wordt er intensief met elkaar samengewerkt. Zo kan het zijn dat een collega algemeen fysiotherapeut er niet volledig uitkomt met de cliënt en de manueel therapeut of bekkenfysiotherapeut erbij betrekt om mee te kijken.

In sommige gevallen verwijzen wij cliënten vanuit Hengelo (Gld) door naar de praktijk in Zelhem voor aanvullend onderzoek (echografie) of behandeling (shockwave therapie).